Gde ima dve ponude, tu je i treća - Barsa daje 61.000.000 za Vilijana!

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.07.18. | 16:22

Novi napad Katalonaca

Barselona je prvo ponudila 55.000.000 evra za Vilijana - odbijeno je. Potom je usledila ponuda od 59.000.000 evra - i ona je odbijena. Ali, Katalonci ne odustaju. Kako piše Skaj Sport, Barsa je sada poslala i treću ponudu Čelsiju za Vilijana. Ona iznosi nešto preko 61.000.000 evra.

Dakle, za oko 2.000.000 je veća nego prethodna ponuda.

Izabrane vesti

Barselona je počela napad na Vilijana još pre tri meseca, ali Čelsi neće da ga proda. I to traje do danas. Pregovori između dva kluba i menadžera Kije Jorabhjana i dalje traju. To je menadžer koji je doveo Kutinja u Barsu i odveo Paulinja. Ima veliki uticaj.

Čelsijev Brazilac je, tako bar izgleda, dotakao plafon na Stamford Bridžu i želi promenu, novi izazov u karijeri. I prema navodima bio bi veoma zadovoljan da pređe u Barselonu. Vilijan na Stamford Bridžu ima ugovor do 2020. godine i ovo je zlatna šansa za njega da pređe u Barsu. Pitanje je da li će mu se još neki put ukazati.

Navodno Čelsi želi 80.000.000 evra, ali Barsa već treći put diže lestvicu tako da je pitanje da li će posle ove od 61.000.000 biti neka veća.

Priča nije čisto zasnovana na novcu i želji Barse da dođe igrač, već mora da se razmišlja i o drugim stvarima. Naime, Barsa ima tri mesta za igrače van Evropske Unije. Trenutno ta mesta drže Filipe Kutinjo, Džeri Mina i Artur Melo (Luis Suarez ima i italijansko državljanstvo).

I da bi došao Vilijan, Barselona mora da napravi jedno mesto za njega. A za to postoje dva načina. Jedno je da Džeri Mina bude prodat. Odlično je odigrao Svetsko prvenstvo, pokazao je da ima fantastičan skok i mogao bi da bude interesantan mnogim klubovima. Druga opcija je da Filipe Kutinjo dobije portugalski pasoš zato što mu je supruga iz te zemlje i na taj način bi se vodio kao igrač iz EU. I njegov kolega iz reprezentacije Vilijan bi automatski dobio jedno slobodno mesto.

U maju je čak i Mančester Junajted bio zainteresovan za ovog igrača koji je odigrao prošle sezone 55 mečeva za Čelsi i postgao je 13 golova.

Ipak, sve ide ka tome da ćemo ga sledeće sezone gledati na Nou Kampu. Samo da Čelsi malo pupusti.

Foto: Star Sport


tagovi

Vilijan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara