""
""

Gde je i šta radi Veljko Simić? Ima novi klub!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.09.17. | 10:33

Bazel je prošlost za nekadašnjeg omladinca Crvene zvezde

Nije mali broj zvezdaša koji su žalili kada je Veljko Simić kao talentovani omladinac napustio Marakanu i odbio da se preseli u prvi tim. Izgledalo je tada da je Crvena zvezda izgubila biser za kojim će gorko žaliti, s obzirom da je Simića uzeo Bazel, poznat po dobrom skautingu i razvijanju talenata u ozbiljne igrače...

Izabrane vesti

Četiri i po godine kasnije, Simić je na mala vrata napustio Bazel, bez da je ostavilo bilo kakav trag u klubu koji vlada švajcarskim fudbalom. Postao je slobodan igrač, pošto je ugovor raskinut godinu dana pre isteka na obostrano zadovoljstvo.

Sada je uspeo da pronađe novi angažman. Simić je potpisao jednogodišnji ugovor sa drugoligašem Vinterturom uz opciju da saradnja bude produžena na još jednu sezonu. Međutim, ostaje još da prođe lekarske preglede i da dobije radnu dozvolu što za igrače sa pasošima van EU nije baš laka procedura. Kada ispuni ta dva uslova, Simić će zaigrati za prvi tim Vintertura.

Simić nije u Bazelu prošao put koji mu se prognozirao, išao je na pozajmice u Domžale, Šafhauzen i Kjazo. Jedino je u ovom poslednjem bio standardan i dobrim igrama se letos vratio na širi spisak tadašnjeg selektora mlade reprezentacije Nenada Lalatovića.

(FOTO: Star sport)


tagovi

međunarodni fudbalŠvajcarska 1veljko simić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara