Genčler prodao Šćekića Partizanu, a sada ga želi nazad

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.06.19. | 17:06

Crnogorac ima poziv iz Ankare

Uzimala-davala! Pre godinu dana Genčlerbirligi je pustio Aleksandra Šćekića za simbolično obeštećenje u Partizan, a sada ga želi nazad. Crnogorski vezista je ostavio dobar utisak u Ankari, pa bi ga crveno-crni rado videli ponovo u svojim redovima.

Partizan je doveo Šćekića u trenutku kada je Genčlerbirligi zbog ispadanja iz lige morao da skreše troškove. Opcija prodaje crnogorskog fudbalera, mada i za skromnih 100.000 evra, bila je dobra za turski klub. Međutim, ovog leta je situacija drugačija.

Izabrane vesti

Klub iz Ankare je obezbedio povratak u prvu ligu i uprava je već krenula u akciju jačanja ekipe. Promovisan je novi trener, Mustafa Kaplan, a traže se i igrači za narednu sezonu, jer novo ispadanje ne sme da se dozvoli.

Kako pišu turski mediji, jedan od prioriteta Genčlera je vraćanje Šćekića. Do dogovora sa Partizanom bi lako moglo da dođe, jer crno-beli traže defanzivnog vezistu iz inostranstva, a tu je i Saša Zdjelar, koji se fudbalski preporodio i igrao najbolje u crno-belom dresu otkako je Savo Milošević došao za trenera.

Ipak, Milošević za sada računa na Šćekića, bio mu je jedan od standardnih igrača otkako je došao u klub, a posebno je impresivnu partiju visoki crnogorski reprezentativac prikazao u finalu Kupa protiv Crvene zvezde (1:0). Za sezonu u Partizanu odigrao je 28 utakmica, postigao jedan gol, a za dva asistirao.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara