Generalka uspela - Čuka tukla ruskog premijerligaša

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.18. | 19:38

Fofana opet strelac...

Generalka pred početak sezone je uspela - Čukarički je na pripremama na Kipru savladao rusku Ufu rezultatom 1:0 (0:0). Strelac jedinog gola na meču bio je Ismael Beko Fofana na početku drugog poluvremena, a asistirao mu je Miladin Stevanović. 

Fofana se u finišu priprema ozbiljno nametnuo treneru Nenadu Lalatoviću, s obzirom na to da je bio strelac gola i protiv Šahtjora iz Soligorska. 

Izabrane vesti

Čukarički je igrao u sledećem sastavu: Kirovski, Stevanović, Bogosavac, Kopitović, Puškarić, Docić, Zorić, Stojanović, Bojić, Ovusu i Fofana, a priliku u drugom poluvremenu dobili su još Đurić, Milojević i Belaković

Bio je ovo peti meč Čuke na Kipru i treća pobeda. Prethodno su savladani Mlada Boleslav (1:0) i Karmiotisa (2:1). Protiv Karvine i Šahtjora bilo je nerešeno - 0:0 i 1:1. Kako je UFA šestoplasirani tim ruskog prvenstva, ovaj meč može se smatrati daleko najboljom proverom Beograđana.

Čukarički se u Srbiju vraća u nedelju, a prethodno će drugopozivci imatiu poslednju šansu da se nametnu u utakmici protiv švedske Bromapojkane.

(foto: MN Press)


tagovi

Ismail Beko Fofana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara