Glavni problem Vladana Milojevića na Brdu – Milan Pavkov

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.19. | 08:54

Crveno-beli protiv Čukaričkog (17 časova, TV Arena) žele da naprave još jedan korak ka tituli

Za lepu najavu večitog derbija i još jedne titule! Posle trijumfa nad Radničkim, vrednog sedam bodova viška, fudbaleri Vladana Milojevića žele da na Čukarici naprave još jedan ogroman korak ka konačnom cilju. Ujedno, gostovanje timu Sime Krunića poslužiće crveno-belima kao generalna proba za večiti derbi.

Pored snage Brađana Vladana Milojevića muče i drugi problemi. Prvi napadač Ričmond Boaći je i dalje na bolovanju zbog povrede zadobijene u sudaru sa Radničkim iz Niša, a Milanu Pavkovu preti suspenzija. U slučaju da danas dobije žuti karton na Banovom brdu snažni napadač iz Begeča biće primoran da propusti susret sa Partizanom. To praktično znači da bi crveno-beli ostali samo sa Dejaom Joveljićem u špicu. Pored Pavkova suspenzija preti i Branku Jovičiću.
„Možda ću da rizikujem sa njima dvojicom, a možda i neću“, ostao je nedorečen Vladan Milojević.

Izabrane vesti

O igri Crvene zvezde ponekad i može da se diskutuje. O rezultatima – ne. Tim Vladana Milojevića je i u kupu produžio nisku pobeda. Crveno-beli su u seriji od devet pobeda u svim takmičenjima. Zvezda igra vrlo dominantno. Na poslednja četiri meča postigli su 14 golova (a primili samo dva).
„Kada se uđe u plej-of svaki meč je derbi za sebe. Gostujemo ekipi koja je godinama u vrhu srpskog fudbala. Brđani igraju jako dobro na svom terenu. Biće jako teško. Oni imaju mnogo kvalitetnih pojedinaca“, poručio je Vladan Milojevič.

Čukarički je nekada predstavljao ozbiljnog takmaca Crvenoj zvezdi. Međutim, poslednjih sezona to nije slučaj. Od kada su crveno-bele savladali u junu 2016. godine, Brđani su uleteli u Zveudinu mašinu mašinu. Na prethodnih 8 prvenstvenih mečeva, Zvezda ima isto toliko pobeda.  Trener Brđana Simo Krunić danas neće moći da računa na jednog od najboljih igrača, Ovusua.
„Potrebno nam je neko iznenađenje. Nismo uspeli u Humskoj... Mada moram da budem realan, na crveno-belima teško možemo da se vadimo. Oni imaju va tima, spremnih da se bore u našem prvenstvu. Međutim, mi smo tim koji stane ispred svakog rivala“, poručio je Kurnić.

Dueli Zvezde i Čukaričkog su vrlo efikasni. Na prethodnih 12 je uvek došlo 3+. I gg je česta pojava, pa bi i tradicija mogla da bude nastavljena.

ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA (17, TV ARENA)

Stadion: Čukaričkog.

Sudija: Igor Stojilković

ČUKARIČKI (4-1-4-1): N.Stevanović – M.Stevanović, Kopitović, Šapić, Bogosavac – Docić, Luković, Stojanović, Kajević, Birmančević – Mudrinski.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Savić, Babić, Rodić – Jovičić, Jovančić, Ben, Marin, Ivanić – Pavkov.

SRBIJA 1, PLEJ-OF - 2. KOLO

Subota
17.00: (6,75) Čukarički (4,10) Crvena zvezda (1,45)
17.00: (2,25) Napredak (2,95) Vojvodina (3,35)

Nedelja
17.00: (3,20) Proleter (3,00) Mladost Lučani (2,30)
18.30: (3,25) Radnički Niš (3,25) Partizan (2,15)

*** kvote su podložne promenama

SRBIJA 1, PLEJ-AUT - 2. KOLO

Petak
Zemun - Spartak  0:0

Subota
16.00: (3,25) Dinamo Vranje (3,15) Voždovac (2,20)
17.00: (1,65) OFK Bačka (3,50) Mačva (5,20)
17.00: (2,10) Rad (3,05) Radnik (3,60)

*** kvote su podložne promenama


tagovi

Milan PavkovVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara