©Starsport
©Starsport

Glazer: Nekad možeš da kriviš sudije, ali danas to nije slučaj

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 22:14

Golman Crvene zvezde istakao da nije postojao faul Šerifa nad Markovićem, kao i da je bio penal nad Bukarijem

Zvezda je uspela da uzavršnici utakmice režira preokret i osvoji dragocena tri boda. Pobeda nadvečitim rivalom uticala je da se bodovna razlika uveća na deset bodova, a Omri Glazer je istakao da su crveno-beli zasluženo došli do pobede.

Izabrane vesti

"Bila je luda utakmica. Poveli su 1:0, ali smo mi nastavili da napadamo, kreiramo šanse i došli do izjednačenja. Nismo realizovali šanse, te su oni ponovo poveli, ali je karakter odigrao ključnu ulogu. Vratili smo se i to je veoma bitno. Uspeli smo da u takvom momentu nastavimo sa našom igrom, što će biti ključno u borbi za titulu. Već u sredu nas očekuje novi derbi. S obe noge smo na zemlji i hoćemo da nastavimo sa pobedama", rekao je Glazer.

Čuvar mreže crveno-belih je potom konkretnije prokomentarisao loš početak utakmice.

"Ne smatram da postoji razlog zašto smo ušli nešto sporije u utakmicu. Derbi je pun emocija. Partizan je znao da mora da pobedi i otvorili su utakmicu na dobar način, ali smo nakon primljenog gola, kreirali šanse, izjednačili, preokrenuli i pobedili, potpuno zasluženo. Što se spornih situacija tiče, Šerif nije napravio faul nad Markovićem, a penal je bio čist. Nekad možeš da kriviš sudije za nešto, ali danas to nije slučaj".

Ne misli Glazer da je Zvezda ovim osvojila titulu i ističe da je još šest utakmica je pred superligašima.

"Derbi je pun emocija, ali nema opravdanja za primljene golove naše. Ipak, imamo još šest utakmica, i ništa nije rešeno. Želimo sve pobede do kraja", rekao je golman crveno-belih.


tagovi

FK Crvena zvezdaOmri Glazer

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara