{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Gledao je Kralja i Kasiljasa! Sad je došao u Partizan po – titulu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 41
Nemanja Stevanović zvanično postao član Partizana
Gledao je Kralja i Kasiljasa! Sad je došao u Partizan po – titulu
""

Sad je i zvanično: doskorašnji golman Čukaričkog Nemanja Stevanović je novi član Partizana. Ono o čemu se danima spekulisalo ovog popodneva je dobilo i potvrdu.

Jedan od najboljih golmana Superlige stigao je u Humsku samo sa jednim ciljem – da se u maju naredne godine raduje tituli. Svestan je i velike konkurencije koju će imati u liku i delu Bojana Šaranova.
„Ovo je veliki dan u mom životu i karijeri. Došao sam da pomognem kako bi Partizan osvojio duplu krunu. To je moja velika inspiracija, kao i da igram u drugačijem ambijentu. Sa Čukaričkim to nije bilo moguće, jer je tamo maksimum, bar u ovom trenutku, treće mesto i osvajanje Kupa“, rekao je Nemanja Stevanović.

Partizan je dobio novog čuvara mreže čiji je životni poziv odredio Ivica Kralj.
„Tako nekako. Inspirisala me je utakmica između Hrvatske i Srbije na kojoj je Kralj branio.Tako sam počeo da treniram fudbal. A adrenalin koji sam osetio odredio je i moju poziciju. Uvek sam voleo da budwem golman“.

Nije zaboravio klubove i trenere koji su uticali na njegov napredak. Posebno je apostrofirao Milana Šefa. Govorio je i o idolima.
„Uvek sam voleo da posmatram Ikera Kasiljasa. Slične je visine kaoja. Niži golmani moraju da rade na hitrini, odrazu... A što se golmana Partizana tiče imam samo reči hvale. Poznajem ih. Moje je da se borim i treniram. Partizan kao veliki klub mora da ima više čuvara mreže“.

(Foto partizanfk.com)

Najnovije vesti


×