""
""

Gledao je Kralja i Kasiljasa! Sad je došao u Partizan po – titulu

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.16. | 15:08

Nemanja Stevanović zvanično postao član Partizana

Sad je i zvanično: doskorašnji golman Čukaričkog Nemanja Stevanović je novi član Partizana. Ono o čemu se danima spekulisalo ovog popodneva je dobilo i potvrdu.

Jedan od najboljih golmana Superlige stigao je u Humsku samo sa jednim ciljem – da se u maju naredne godine raduje tituli. Svestan je i velike konkurencije koju će imati u liku i delu Bojana Šaranova.
„Ovo je veliki dan u mom životu i karijeri. Došao sam da pomognem kako bi Partizan osvojio duplu krunu. To je moja velika inspiracija, kao i da igram u drugačijem ambijentu. Sa Čukaričkim to nije bilo moguće, jer je tamo maksimum, bar u ovom trenutku, treće mesto i osvajanje Kupa“, rekao je Nemanja Stevanović.

Izabrane vesti

Partizan je dobio novog čuvara mreže čiji je životni poziv odredio Ivica Kralj.
„Tako nekako. Inspirisala me je utakmica između Hrvatske i Srbije na kojoj je Kralj branio.Tako sam počeo da treniram fudbal. A adrenalin koji sam osetio odredio je i moju poziciju. Uvek sam voleo da budwem golman“.

Nije zaboravio klubove i trenere koji su uticali na njegov napredak. Posebno je apostrofirao Milana Šefa. Govorio je i o idolima.
„Uvek sam voleo da posmatram Ikera Kasiljasa. Slične je visine kaoja. Niži golmani moraju da rade na hitrini, odrazu... A što se golmana Partizana tiče imam samo reči hvale. Poznajem ih. Moje je da se borim i treniram. Partizan kao veliki klub mora da ima više čuvara mreže“.

(Foto partizanfk.com)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja StevanovićIvica KraljEvropaBojan Šaranov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara