Gobeljić se izvinjava Litvancima: Teško mi je palo

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.19. | 13:38

Bek Zvezde svestan propusta

Trener Suduve Vladimir Čeburin odmah posle meča zatražio je što težu kaznu za Marka Gobeljića. Vladan Milojević se izvinio predstavnicima Suduve u ime kluba i igrača, obrazloženjem da je to bio „nesrećni start“, a Marko Gobeljić uverava da nije postojala namera da povredi Vaidasa Slavickasa.

Tek osim plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, revanš crveno-belih i litvanskog prvaka pamtiće se, između ostalog, i po krvničkom startu desnog beka srpskog tima, kojim je polomio nogu Slavickasu. I to na dva mesta, zbog čega je fudbaler Suduve morao da bude operisan u Beogradu, a prema prvim prognozama čeka ga bar godinu dana pauze.

Izabrane vesti

Svestan da je napravio grešku, Marko Gobeljić dan kasnije uverava da nije imao nameru da neoprezno startuje.
Izvinjavam se zbog starta na utakmici sa Suduvom. Izuzetno teško mi je palo to što se desilo, nikakva namera nije postojala i žao mi je što se tako završilo. Nadam se da će se Slavickas oporaviti što pre i da će brzo se vratiti na teren i nastaviti da pruža odlične partije“, predočio je Gobeljić u izjavi za klupski sajt.

Najveća kazna mu je u saznaju da neće biti na raspolaganju stručnom štabu za drugo eliminaciono kolo i sudar sa finskim Helsinkijem.

FOTOStar sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara