Golovi, golovi, golovi...

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.06.18. | 15:44

Tako kaže statistika

Sto puta rečeno, sto puta se ispostavilo kao tačno - Mundijal i utakmice iz manjih liga dobitna su kombinacija.  Realno, nije kao da je neki izbor, a kad je već tako, vredi pročačkati i po najmanjim mogućim ligama u potrazi za nekom dobrom kvotom. Naravno, ne po svaku cenu, već isključivo ako ima rezona i ako bi moglo da se isplati. A verujemo da bi ovo moglo...

O čemu se radi?

Izabrane vesti

Danas se selimo u Švedsku, gde u okviru četvrtog ranga takmičenja u grupi Južni Svealand koplja u krštaju Hudinge i Aspuden (19.30).  Imena verujemo da vam ništa znače, ali ona nisu ni bitna, već - statistika.

Domaći su zaista priča za sebe jer imaju stvarno zastrašujući prosek golova od skoro pet po susretu, ali i gosti ne zaostaju previše sa gotovo tri i po po utakmici.

Samo u zadnja tri kola Hudinge je primio čak 11 golova ,a treba i naglasiti da je prošlosezonski međusobni okršaj na terenu Hudingea završen njihovom pobedom u vatrometu golova od 7:2.

Dakle, ako imate dilemu koju utakmicu da vežete uz Svetsko prvenstvo, neka ova bude jedna od njih. Sva je prilika da ćemo i večeras u Švedskoj videti pravi vatromet. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:30 5451 ŠV4SS Huddinge - Aspudden ug 4+ 1,80
Ukupna kvota1,80

 

ŠVEDSKA 4, JUŽNI SVEALAND - 12. KOLO:

Četvrtak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 4

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara