Gore Baleari, raduje se i Rafa Nadal - Majorka u Primeri posle šest godina! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.06.19. | 23:30

Sjajne scene nam dolaze iz Španije večeras...

Uspeli su! Fudbaleri Majorke nadoknadili su u revanšu baraža prednost Deportiva iz La Korunje od 0:2 iz prvog meča i ubedljivim trijumfom prd svojom publikom od 3:0 vratili se u špansku elitu posle šest godina.

PRELAZZI: Majorka pred vratima raja i pakla

Izabrane vesti

Šest dugih sezona u kojima su ispali čak i u treću ligu 2017. godine, otišlo je u zaborav. Odjednom. Baleraska ostrva večeras gore od radosti, a slavi i jedan od najboljih tenisera u istoriji Rafael Nadal koji je svim srcem podržavao sa tribina San Moća igrače u crvenim dresovima i davao im prelep štimung zajedno sa još 20.000 duša.

Zgromila je Majorka goste iz La Korunje, a senzcionalan i ubedljiv trijumf ekipe trenera Visentea Morena nagovestio je Hrvat Ante Budimir lepim golom u 21. minutu. Bio je to pogodak koji je ulio samopouzdanje domaćem timu, a nošeni sjajnom podrškom navijača igrači Majorke u nastavku su dotukli grogiranog rivala.

Dva prelepa gola za pobedu dali su veteran Salva Sevilja (35) iz slobodnjaka u 62. i napadač Abdon Prats koji je izazvao pravu ekstazu desetak minuta pre kraja preciznim udarcem levicom.

Očajni Deportivo nije imao ni promil šanse da se vrati u utakmicu, a poslednji zvižduk glavnog arbitra bio je i znak za stampedo navijača Majorke koji su utrčali na teren da podele radost sa svojim igračima.

S punim pravom, jer od jeseni će, kao i u slavno vreme Etoa, Lukea, Aranga, Ibagaze i ostalih majstora, Majorka dočekati Real, Barselonu i ostale velikane na svom terenu i probati da im zaprži čorbu. Zasluženo.

Foto: Screenshot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara