Gori u ravnici: Lazović je ključni igrač, Marko Nikolić na talonu ima još jednu šampionsku titulu

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.05.18. | 12:39

Današnji derbi između Videotona i Ferencvaroša (19.30 časova) mogao bi da odluči ishod šampionske trke u Mađarskoj

Ključa u ravnici! Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić ima šansu da nastavi nisku osvojenih trofeja! Posle duple krune u Srbiji danas (19.30 časova) na talonu ima titulu šampiona Mađarske.

Potrebno je samo - jedno. Da njegov Videoton na Puškaš Areni savlada Ferencvaroš i kao lider uđe u ciljnu ravninu. Fradi ima bod više, zeleno-beli su dobili prvi ovosezonski meč sa 3:1.

Izabrane vesti

KVOTA NA MARKA NIKOLIĆA I TRIJUMF VIDEOTONA - 2,25

Međutim, pre duela u Felčutu svi su složni u oceni da bi ključni igrač u velikom derbiju 29.kola mađarskog derbija morao da bude Danko Lazović. Bivši reprezentativac Srbije je ove sezone postigao 14 prvenstvenih golova. Tri manje od prvog strelca Ferencvaroša Rolanda Varge.

Mnogo lakši posao bi srpski Videoton imao da je trijumfovao u prošlom kolu. Kao gosti su izgububili od Pakšija i prepustili lidersku poziciju Ferencvarošu. Ipak, Marko Nikolić je pokazao mnogo puta u karijeri da zna da nabrije ekipu za ovakve mečeve. Uostalom, Videoton je dobio dva prethodna duela protiv Ferencvaroša. I to prilično ubedljivo.

Međutim, Marko Nikolić će morati danas, pre svega, da uradi sve što je u njegovoj moći kako bi popravio realizaciju. Videoton je na prethodna tri meča postigao samo jedan gol. Nije u šampionskoj formi, ali...


tagovi

Marko NikolićDarko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara