GOTOVO: Bajern je uzeo Pavara!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.07.18. | 12:37

Kakav uspon karijere!

Kakvih godinu i kusur dana za Benžamina Pavara!

Za nešto više od 12 meseci je prešao put od nemačke Cvajte do titule svetskog prvaka i transfera u Bajern!

Izabrane vesti

Gigant iz Minhena je i definitivno osigurao dolazak francuskog reprezentativca za naredno leto. Tada će aktivirati otkupnu klauzlu u visini od 35.000.000 evra za momka koji je oduševio fudbalsku planetu igrama u dresu francuske reprezentacije na nedavno završenom Mundijalu.

Pavar će sigurno od narednog leta zadužiti opremu Bavaraca, ali možda već i od ovoga. U toku su pregovori Bajerna i Štugarta...

Francuz je na mala vrata pre dve godine došao u Štutgart iz Lila, igrao u Cvajti, a potom postao jedan od ključnih igrača u povratničkoj sezoni u Bundesligi. Tako se izborio za mesto u reprezentaciji Francuske, a onda je eksplodirao na Mundijalu!

Nepoznat široj fudbalskoj javnosti je bio jedno od otkrića Svetskog prvenstva i među najzaslužnijima za titulu galskih petlova. Fudbalska Evropa je poludela za Pavarom, PSŽ se odmah upecao i zainteresovao se za Pavara, ali je Bajern pobedio.

Bavarci su tokom Mundijala postigli dogovor sa Pavarom i obezbedili njegov potpis, a onda su prešli na razgovore sa Štutgartom. Pavar tek od sledećeg leta ima klauzulu od 35.000.000 evra, dok ovog leta nema fiksno obeštećenje i Švabe su najavile da ga neće prodati ni za 50.000.000 evra.

Međutim, pregovori se vode da se priča završi več ovog leta i Bajern se nada da bi za 40.000.00 evra mogao da dobije francuskog defanzivca koji može da igra kao desni bek i štoper.

Slediba u Bajern je neminovna, pitanje je samo da li ovog ili sledećeg leta...

(FOTO: Action images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Benžamin Pavar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara