GOTOVO: Katai u Čikagu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.02.18. | 11:44

Srbin iz Alavesa kompletirao triling stranaca kod Veljka Paunovića

Gotovo: Aleksandar Katai se seli u redove američkog MLS ligaša Čikaga!

Srpski ofanzivac će se iz Alavesa preseliti u klub koji sa klupe predvodi naš stručnjak Veljko Paunović. Iako je prelazni rok u Evropi završen, to ne predstavlja prepreku za MLS ligaše. Kako MOZZART Sport saznaje Katai stiže u Čikago na pozajmicu s pravom otkupa ugovora na kraju sezone.

Izabrane vesti

Katai je pre godinu i po dana došao u Alaves iz Crvene zvezde u poslednjim minutima prelaznog roka za sumu od oko 2.000.000 evra, ali se nije nametnuo u klubu iz Vitorije. Promenila su se petorica trenera i nijedan nije mnogo verovao u nekada prvog strelca Superlige. Kod aktuelnog trenbera Abelarda, Katai je precrtan i bilo je samo pitanje momenta kada će napustiti španski klub.

Nekada najabolji igrač Crvene zvezde će tako u Čikagu kompletirati triling inostranih zvezda. Svaki MLS ligaš ima pravo da dovede trojicu fudbalera iz inostranstva koji svojim zaradama prevazilaze „seleri kep“ za plate ili za koje je potrebno plaćati obeštećenje. Pre Kataija, Paunović je doveo nemačkog vezistu Bastijana Švajnštajgera i mađarskog reprezentativca Nemanju Nikolića koji je debitantsku sezonu završio kao prvi strelac lige.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar KataiČikago FajerMLS ligaVeljko Paunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara