Marko Janković
Marko Janković

GOTOVO: Marko Janković oprostio dug Partizanu i otišao u SPAL (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.01.19. | 18:39

Sad je na crno-belima da ga vide kako da ga zamene

Možda ne uvek najstandardniji u crno-belom timu, ali u poslednje vreme svakako igrač u koga su bile uprte sve oči navijača, jer Marko Janković je bio taj od koga se očekivalo da potezom reši utakmicu. Večeras je Partizan ostao bez toga. Izveštačima sa priprema u Beleku potvrđeno je: Marko Janković ide u SPAL!

I to na način koji će mu upamtiti u Humskoj. Crnogorski reprezentativac je naima crno-belima oprostio dugovanja na osnovu neizmirenih obaveza.

Izabrane vesti

Podsetimo, dogovoreno je da SPAL za Jankovića plati 1.800.000 evra, ali će po ranijem dogovoru sa Olimpijakosom samo 50 odsto od te sume pripasti Partizanu. Dakle, oko 900.000 evra. Dovoljno da crno-beli bar na neko vreme steknu mir u kući mada je i dalje moguća opcija da još neko od igrača napusti klub iz Humske i kada se završi prelazni rok u zapadnom delu Evrope. Partizanovi troškovi za polusezonu ipak premašuju tu sumu od 900.000 evra.

A ostaje i pitanje kako nadoknaditi Jankovićev doprinos rezultatima ekipe. Jeste mnogo oscilirao, ali je svakako bio jedan od ofanzivno najpotentnijih igrača u timu Zorana Mirkovića, ranije i Miroslava Đukića. Jesenas dva gola i osam asistencija za crno-bele ako pored superligaških mečeva računamo i utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Kup Srbije. Nedostajaće to.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Marko JankovićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara