Gotovo: Pjontek Milanov za 35.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.01.19. | 18:12

U ugovor će biti uključeni i dodatni bonusi, koji bi kluba sa Luđi Ferarisa mogli da donesu još oko 5.000.000 evra

Dogovor je postignut! Kako pišu najuticajniji italijanski mediji koji se bave stanjem situacije na fudbalskom tržištu, Poljak Kšištof Pjontek u Milan prelazi u Milan za 35.000.000 evra, a kompletna suma će biti odmah isplaćena na račun Đenove.

Razmena dokumenata je već počela, što znači da se transfer privodi kraju, a u ugovoru će se naći i određeni bonusi, koji bi mogli da donesu još između tri i pet miliona klubu sa stadiona Luđi Feraris. Ono što je takođe definitivno jeste da nijedan drugi igrač neće biti uključen u transfer.
"
Srećni smo dogovorom, više ništa nije u vazduhu. Može se reći da je sve sređeno", rekao je predsednik Milana Paolo Skaroni.

Izabrane vesti

Očekuje se da Pjontek večeras stigne u Milan i finišira razgovore sa Rosonerima.

Još od ranije je poznato da će ovaj transfer pokrenuti "domino efekat" transfera, pa će Gonzalo Iguain sada nesmetano preći u londosnki Čelsi. Plavci bi tako dozvolili Alvaru Morati da ode u Atletiko Madrid, dok bi iz redova Jorgandžija otišao Nikola Kalinić, najverovatnije u Monako.

Pjontek iza sebe ima fantastičnu polusezonu, u kojoj je postigao 19 golova na 21 utakmici u dresu Đenove. Grifoni su ga letos angažovali iz Krakovije za 4.000.000 evra.

Foto: Reuters


tagovi

Kšištof Pjontek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara