GOTOVO: Rajko Brežančić u Partizanu do juna 2022.

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.06.19. | 14:49

Završen posao

Partizan je završio još jedan letnji transfer. I opet je u pitanju igrač odbrane. Rajko Brežančić će u naredne tri sezone nositi dres crno-belih.

Iskusni levi bek precizirao je, tokom petka, uslove saradnje sa klubom iz Humske 1, gde se vraća kao slobodan igrač, pošto je prethodno dobio čiste papire od Malage, sa kojom je bio pod ugovorom od januara. Na Topčiderskom brdu će potpisati papire koji će važiti do juna 2022, a u tom periodu plata će mu biti 200.000 evra na godišnjem nivou, potvrđeno je MOZZART Sportu.

Izabrane vesti

Ovo je, zapravo, povratak Rajka Brežančića u srpski fudbal i Partizan posle devet godina. U međuvremenu je igrao u Holandiji za AZ Alkmar i Španiji, za Uesku i Malagu, a u Beogradu će se za mesto u prvom timu kod trenera Sava Miloševića takmičiti sa izdankom omladinske škole, Zlatanom Šehovićem. Sve pošto je ostalo slobodnih mesta na tom delu terena usled odluke stručnog štaba da ne računa na Nemanju G. Miletića i Slobodana Uroševića.

Brežančić je tako postao peti Partizanov novajlija ovog leta, posle dvojice štopera Dominika Dinge i Igora Vujačića, desnog beka Periše Pešukića, kao i krilnog veziste, Aleksandra Lutovca. Očekuje se, početkom naredne sedmice, dolazak igrača u ofanzivnom delu tima, pre svega napadača i krila, kao što je najavio generalni direktor Miloš Vazura.

U međuvremenu, čelnici kluba rade na transferu Rikarda Gomeša u arapski svet i privode kraju prepisku sa Olimpijakosom, povodom izvesnog odlaska Svetozara Markovića, za obeštećenje od 1.500.000 evra.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara