Gotovo: Voši od Ivanovića odmah 200.000, otkup još 800.000

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.08.22. | 09:31

Posao konačno ugovoren...

Dosta se poslednjih dana govorilo i pisalo o mladom napadaču Vojvodine Mihailu Ivanoviću (17) koji se seli u Sampdoriju. Taj posao je, čini se, konačno kompletiran i ako je verovati medijima sa Apenina jedan od najboljih izdanaka omladinske škole Lala početkom iduće nedelje biće i zvanično predstavljen kao novi igrač kluba iz Đenove.

Do tada, tamošnjim kolegama Ivanovića je pokušao da približi Vlado Borozan, čovek zaslužan što je posao uspešno kompletiran.

Izabrane vesti

"Velika perspektiva, moderan napadač poput Skamake, snažan, visok 1,90... Istakao se prošle sezone kao najbolji strelac Omladinske lige Srbije. Pratili su ga mnogi klubovi iz Italije i Nemačke, ali Sampdorija je bila najbrža. Ljudi iz Đenove uspeli su da ubede Mihaila i njegovu porodicu da je njihov projekat najbolji za razvoj mladog igrača".

Perethodnih dana pisalo se kako bi Vojvodina mogla da inkasira i do 1.500.000 evra od ovog transfera. Italijani su te brojke značajno smanjili. Prema njihovim informacijama Novosađani će za jednogodišnju pozajmicu dobiti 200.000 evra, dok bi eventualni otkup Sampdoriju koštao još 800.000.

"Ivanović će igrati u Primaveri za početak, to je drugi tim Sampdorije. Italijani garantuju da će mu omogućiti dalji napredak i kvalitetan razvoj", poručio je kratko sportski direktor Voše Marko Jovanović u izjavi za Sportski žurnal.


tagovi

Mihailo IvanovićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara