GOTOVO: Zvezda pozajmila Melega! Nema otkupne klauzule

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.01.19. | 10:09

Novi klub preuzima dve trećine plate mladog veziste

Ostali su još samo lekarski pregledi, ali  je već sada izvesno da će Dejan Meleg prolećnu sezonu provesti u grčkom Levadijakosu kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde.

 U jednom trenutku se činilo da je moldavski Šerif na pol poziciji kada je u pitanju angažovanje nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Srbije, ali je na kraju klub iz zemlje Helena bio konkretniji. Možda i zbog toga što su Levadijakosu preko potrebna pojačanja u borbi za opstanak. Trenutno zauzima 15. mesto u tamošnjem prvenstvu, sasamo devet osvojenih bodova.

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta Levadijakos će na sebe preuzeti dve trećine plate Dejana Melega. Ili još reciznije: grčki klub će mu mesečno ispaćivati oko 14 hiljada evra. Ostatak će da pokrije Crvena zvezda.

Takođe, otkupna klazula, tipična za pozajmice, u ovom slučaju ne postoji. Teško da bi Levadijakos imao finansijsku mogućnost da otkupi Dejana Melega. A pored toga na Marakani smatraju da bi bivši kapitene Vojvodine mogao u Grčkoj da se vrati na nekadašnji nivo kada je bio jedan od najboljih vezista u Srbiji. A u tom slučaju predstavljao bi ozbiljnog aduta i u evropskim kvalifikacijama.

Ostalo je još samo da Dejan Meleg u novom klubu prođe lekarske preglede.

U jesenjoj polusezoni Meleg je odigraosedam utakmica za Zvezdu u svim takmičenjima.


tagovi

Dejan Meleg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara