Mozzart - ponosni sponzori FK Crvena zvezda i KK Partizan
Mozzart - ponosni sponzori FK Crvena zvezda i KK Partizan

Grad u kojem se igra najbolji fudbal i najbolja košarka u Evropi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.11.23. | 14:17

Retko koje mesto na svetu pruža sportski užitak kao prestonica Srbije, a upravo to je tema novih Mozzartovih reklama kroz koje se promoviše partnerstvo sa FK Crvena zvezda i KK Partizan Mozzart Bet

Odavno prepoznata kao generator srpskog sporta, kompanija Mozzart ponosno ističe da je, pored četiri nacionalna saveza, brojnih amaterskih i profesionalnih klubova, već godinama partner dva najveća sportska brenda u Srbiji – Fudbalskog kluba Crvena zvezda i Košarkaškog kluba Partizan Mozzart Bet.

Upravo nekadašnji evropski šampioni su ove jeseni među onima koji donose najbolji evropski fudbal i najbolju evropsku košarku u prestonicu Srbije, čime retko koji grad može da se podiči.

Izabrane vesti

U stvari, osim Beograda, najbolji fudbal i najbolju košarku ove sezone možete da gledate u samo još šest gradova Evrope: u Madridu, Barseloni, Minhenu, Berlinu, Milanu i Istanbulu.

No, Beograd, sa svim svojim manama i vrlinama, predstavlja apsolutno jedinstven užitak za svoje one sa privilegijom da ga dožive. Da prođu kroz tunel “Marakane“ i dodirnu njegove zidove dok podrhtavaju pod pritiskom pesme Delija. Da osete kako se i parket pomera kad u Beogradskoj areni Grobari dočekuju Željka Obradovića i njegovu crno-belu četu.

Sport u svoj svojoj suštini.

Veliki emotivni naboj, atmosfera o kojoj priča ceo svet, vrhunski potezi majstora na terenu, želja da se pobede najbolji... Sve to pruža Beograd, a Mozzart kao partner Partizana i Zvezde potrudio se da kroz nove dve reklame prenese bar delić onoga što navijači crveno i crno-belih mogu da iskuse na Marakani i u Areni. 



tagovi

KK PartizanKK Crvena zvezdaMozzart

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara