Grci tvrde - Milojeviću 2.000.000! Olimpijakos demantuje - nema dogovora

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.03.18. | 13:16

Oprečne informacije iz Grčke

Mesecima unazad se šuška, a danas je grčka novinska agencija AMNA donela ekskluzivnu informaciju - Vladan Milojević od leta postaje trener Olimpijakosa!

Atinsko-makedonska novinska agencija (AMNA) tvrdi da ima ekskluzivu direktno iz Beograda - Milojević je dogovorio sve uslove saradnje sa Olimpijakosom pošto je odbio da produži ugovor sa Crvenom zvezdom. Međutim, iz Olimpijakosa kategorički su demantovali ovu vest:
"Nema dogovora, čak nismo ni razgovarali s Milojevićem", tvrde iz pirejskog kluba, a prenosi grčka Gazeta

Izabrane vesti

Kako AMNA napominje, Vladan Milojević je navodno obavio niz razgovora sa Darkom Kovačevićem, inače tehničkim savetnikom prvog čoveka Olimpijakosa Vangelisa Marinakisa, te da mu je nakon dosta razmišljanja pružio ruku i dogovorio dvogodišnji ugovor vredan 2.000.000 evra. Ali iz Atine stižu oprečne informacije.

Ono što je izvesno, čak i ako bude odlučio da napusti Ljutice Bogdana, jeste da Milojević neće otići pre kraja srpskog šampionata, do kada će obavljati funkciju šefa stručnog štaba Crvene zvezde. Ako bi rešio da sedne na klupu Olimpijakosa Vladan Milojević će zameniti Oskara Garsiju, koji će se najverovatnije vratiti u Španiju posle turbulentne sezone. Olimpijakos je sezonu počeo sa Besnikom Hasijem, ali je posle poraza od Aeka dobio kartu u jednom pravcu. Nasledio ga je Garsija, a Olimpijakos se nalazi nikad bliže gubitku šampionske krune. Podsetimo, Milojević se i ranije dovodio u vezu sa Olimpijakosom, još iz vremena dok je bio trener Panioniosa, ali je tada srpski strateg izabrao Crvenu zvezdu. 

Vladan Milojević predstavlja vesnik Zvezdinog ovosezonskog uspona, koji je doneo plasman u evropska klupska takmičenja posle decenije čekanja, kao i evropsko proleće nakon gotovo 27 godina. Crvena zvezda se nalazi blizu osvajanja nove šampionske titule u Srbiji. 

Foto: Star Sport


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara