Greška Gordića koštala Zvezdu poraza, PSŽ slavio na Banovom Brdu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.12.18. | 17:54

Parižani slavili golom Muinge u 83. minutu - 0:1

Crvena zvezda je umalo uzela bod Pari Sen Žermenu na Banovom Brdu u poslednjoj utakmici Lige šampiona za mlade u grupi C, ali... Na kraju je odlučila greška golmana Miloša Gordića u 83. minutu kada je promašio loptu i omogućio Arnou Muingi da postigne gol na praznu mrežu. Zvezda je tako završila takmičenje s jedim osvojenim bodom, na poslednjem mestu u grupi. Dalje su prošli Liverpul i Pari Sen Žermen sa 13 bodova na kontu. Napoli je takmičenje završio sa šest bodova.

Šteta za grešku Gordića, pružao je dobre partije u ovom takmičenju, imao neke dobre odbrane...

Izabrane vesti

U prvom poluvremenu nije bilo većih uzbuđenja. Zvezda je više držala loptu po vrlo hladom vremenu, gosti iz Pariza su bili konkretniji, ali sve to nije dovelo do promene rezultata na semaforu. Parižani su napali na početku drugog poluvremna i preko Jasijena probali, ali je ovaj krilni fudbaler šutirao levom nogom preko gola. Zvezda je probala preko Stojanovića u 55. minutu, ali je i njegov udarac otišao daleko preko gola. Delovalo je u tom momentu da ćemo gledati meč bez golova...

Borisav Burmaz je imao veliku šansu u 62. minutu, izašao je sam ispred golmana, ali je slabo šutnuo, direktno u golmana. Bila je to baš velika šansa. Možda i najbolja za crveno-bele uz priliku Radulovića u poslednjim momentima utakmice. 

Treba reći da Zvezda nije igrala s najboljim timom, nije bilo Dejana Joveljića, najboljeg igrača, jer je mladi napadač sa prvim timom crveno-belih.

Najlošija stvar koja je mogla da se dogodi je povreda Alekse Terzića, ali je na sreću levi bek Zvezde ustao posle jednog klizanja gde je koleno bilo pod velikim opterećenjem. Na kraju je od osvojenog boda Zvezda izgubila posle greške Gordića. I na tome se uči...

Dakle, Zvezda nije prošla dalje, osvojila je samo bod, ali su brojni mladi fudbaleri dobili šansu da odmere šansu sa vršnjacima iz najvećih timova Evrope.

LIGA ŠAMPIONA ZA MLADE: Crvena zvezda - PSŽ 0:1 (0:0)
/Muinga 83/
Stadion na Banovom Brdu
Sudija: Nejc Kajtazović

CRVENA ZVEZDA (U19): Gordić - Kukolj, Milikić, Eraković, Terzić - Velikić (Đorđević 53), Ajdinović, Stojanović, Jocić - Burmaz (Radulović 68), Babić (Stojančić 53)

PARI SEN ŽERMEN (U19): Matimbu (Japi 73) - Makutungu, Kuasi, Nija, Larkeše - Fadiga, Vilijams (Ruiz 65), Ušiše - Providens (Kulibali 65), Fresanž, Jasijen (Muinga 73)


tagovi

Borisav Burmaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara