Grobari, pažnja! Zlatan Šehović ima reč

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.07.18. | 16:07

„Od kada sam počeo da treniram fudbal sanjao sam ovaj dan“, rekao je mladi levi bek

Najveći dobitak Partizana, posle prve zvanične utakmice, nije rutinska pobeda nad Rudarom u Nikšiću i overen plasman u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope. Već činjenica da je Miroslav Đukić katapultirao u startnu postavu mladog levog beka Zlatana Šehovića.

Čitali ste već na našem portalu da bi izdanak Partizanove škole fudbala mogao da bude taj zlatni momak na levoj strani koji se traži od Ivana Obradovića. Tokom duela u Nikšiću pokazao je da ume da bude podjednako koristan u ofanzivi i defanzivi, da mu je elementarna tehnika na zavidnom nivou i da ima osećaj za prosto i vrlo dobar centaršut. Više nego dovoljno za početak.
„Veoma sam srećan jer sam od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal maštao da istrčim na teren pred našim navijačima i debitujem za Partizan. Još uvek nisam svestan svega. Mislim da ću tek danas popodne shvatiti da sam debitovao za voljeni klub i to u evropskom takmičenju“, poručio je za zvanični sajt Zlatan Šehović.

Izabrane vesti

Još tokom pripremnog perioda bilo je nagoveštaja da bi Šehović mogao da bude novi Partizanov projekat. Dobio je šansu i iskoristio je.
„Sigurno je bilo malo treme. Velika je odgovornost kada vidite prvo ime na spisku putnika, pa sve do početka same utakmice. Verovao sam u sebe i pokušavao sam da tremu ostavim svesno sa strane, da seskoncentrišem i dam najbolje od sebe u svakom trenutku. Bio sam presrećan kada sam video svoje ime među startnih jedanaest. Hvala šefu Đukiću na ukazanom poverenju“.

Rešenje za hroničan problem Partizana: Bek kakav se čekao od 2007. godine

Mladi levi bek imao je podršku mnogo iskusnijih igrača.
„Svi su mi davali podršku od prvog dana. Momci su mi pomogli da se adaptiram kao i ceo stručni štab na čemu sam posebno zahvalan. Rekli su mi da igram kako znam, da se ne uplašim, da se opustim i uživam na terenu koliko je moguće“.

Mnogo pohvala dobio je junak ove priče.
„Sigurno da mi prijaju, a posebno što su navijači i svi oko nas prepoznali da dajem sve od sebe na treninzima i na terenu. Ali na pohvalama se ne živi, već od sutra se okreće novi list i očekuje nas nova utakmica i novi izazovi. Hvala svima na podršci“, dodao je Šehović.

 

 


tagovi

Zlatan Šehović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara