Grujić pričao Englezima o Marakani: Bučno je u rupi, teško čujete saigrače

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.11.18. | 08:37

„Stadion je akustičan, uvek je teško igrati tamo“, jasan je bivši vezista crveno-belih

Gotovo svaki evropski meč Crvene zvezde sa sobom donosi sada već čuvenu pričo u tunelu Marakane. Tako je bilo i pred sudar sa Napolijem, tako je i sada uoči gostovanja Liverpula. Lokalna štama iz grada Bitlsa piše o tome da će ekipa Jirgena Klopa imati jedinstveno iskustvo u glavnom gradu Srbije, aludirajući na tunel dugačak 110 metara koji je prošaran navijačkim grafitima.

Tunel Marakane je odavno renoviran, ali i dalje predstavlja kultno mesto evropskog fudbala, baš kao i kompletna atmosfera na najvećem srpskom stadionu. O tome je za „Liverpul Eho“ pričao i član Redsa na pozajmici u Herti Marko Grujić.
„Budite uvereni u jednu stvar – atmosfera na stadionu Crvene zvezde će biti neverovatna. Navijači mog bivšeg kluba su dugo čekali ovakve mečeve, biće 12. igrač domaćeg tima“, jasan je bio Marko Grujić.

Izabrane vesti

Rođeni Beograđanin sa dugogodišnjim stažom u Ljutice Bogdana pokušao je da dočara Englezima šta očekuje vicešampiona Evrope:
„Stadion je u rupi, vrlo je aksustično i bučno. Teško da možete da čujete saigrače u takvoj atmosferi. Naravno, Liverpul ima ozbiljan kvalitet i veliki je favorit. Međutim, u Beogradu je uvek teško igrati“, jasan je bio Grujić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Marko Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara