Grujić završio polusezonu

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.12.18. | 15:11

Povreda je ipak teže prirode...

Hvalismo ga i mi i Nemci na sva usta prethodnih dana. Odigrao je odlično Marko Grujić poslednju utakmicu za Hertu, postigao i prvi gol u Bundesligi, ali već na sledećem treningu ponovo povreda. I opet ligamenti zgloba. Posle detaljnih pregleda, objavio je berlinski klub, mladi Srbin neće moći da igra do kraja polusezone. 
"Na treningu je prštalo kao da je prava utakmica. Obe ekipe igrale su agresivno i strastveno, a Vladi (Darida) je bio posebno naoštren. To je ono što želim da vidim kod njega. Nažalost, Marko se povredio", izjavio je juče trener Herte Pal Dardai

Vladimir Darida je inače konkurent za mesto u timu Marku Grujiću, koji ističe da ga nije namerno povredio.
"Naravno, rezultati pregleda su bili užasni za mene u prvom trenutku kada sam ih čuo, posebno jer sam se tek oporavio od duge povrede i vratio na pravi put. Nadam se skorijem povratku na teren, čim to bude moguće. Cela situacija je splet nesrećnih okolnosti i nema ničije krivice, čak ni Daridine. Nezgodno sam doskočio i sam se povredio", izjavio je Grujić za sajt Herte.

Izabrane vesti

Ono što treba da brine navijače i stručni štab kluba iz Berlina jeste statistika, a ona kaže da sa Grujićem u timu plavo-beli nijednom nisu izgubili (pet pobeda i dva remija), dok bez njega imaju samo jedan trijumf i to onaj iznenađujući protiv Bajerna.  

Herta je trenutno šesta i ima dosta težak raspored do kraja jesenjeg dela sezone: u gostima Štutgarti i Leverkuzen, kod kuće Augzburg. 

Foto: MN Press


tagovi

Marko GrujićValdimir DaridaPal Dardai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara