Optimista: Gvardiola
Optimista: Gvardiola

Gvardiola: S Pevcima fifti-fifti

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.03.19. | 17:40

Trener Manečster Sitija opušten posle žreba za Ligu šampiona

Trener Mančester Sitija Pep Gvardiola kaže da je opušten pred aprilski izazov koji će doneti čak tri okršaja između Građana i Totenhema u samo 12 dana.

Podsetimo, podnevni žreb Lige šampiona spojio je u četvrtfinalu premijerligaške rivale. Prva utakmica igra se na novom stadionu Pevaca 9. aprila, revanš je na Etihadu 17. a tri dana kasnije opet u Mančesteru očekuje nas i porvenstveni duel ovih rivala.
"Ništa čudno. Dešava se. Zadovoljstvo je pre svega što smo stigli do četvrtfinala Lige šampiona. Dobro se poznajemo, gajimo uzajamni respekt, a mislim da su šanse fifti-fifti. Probaćemo da se što bolje pripremimo i odigramo dve dobre utakmice. Svaki tim ima svoje prednosti i mane, a tako je i sa nama. Jedino za šta sam zabrinut je Totenhem. Poštujem ih i poznajem dobro. Biće teško, ali tako bi bilo i da igramo sa nekim drugim timom", poručio je Gvardiola.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTA: Mančester Siti prvak Evrope - 3,40

Naravno, Katalonca nije zaobišlo ni pitanje o zabrani dovođenja pojačanja u naredna dva prelazna roka zbog transfer mahinacija koje su neki ostrvski mediji najavili danas.
"Nisam je prava adresa za to pitanje. Ne mogu da komentarišem nešto što je stvar kluba i što nema veze sa mnom i mojim stručnim štabom. Imate saopštenje kluba, neću da dajem nikakve komentare", poručio je Gvardiola

Njegov tim sutra uveče gostuje u Velsu protiv Svonsija u okviru četvrtfinala FA kupa od 18.20 časova.

Foto: Reuters


tagovi

Pep Gvardiola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara