Gvaridola je spreman: Preko 100.000.000 evra za Azara!

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.05.18. | 14:07

Čeka se zeleno svetlo

Pep Gvardiola ima Sanea, Davida Silvu, Bernarda Silvu, De Brujnea, Sterlinga... Ali hoće još! Hoće još jednog tehnički dominantnog igrača u ofanzivnoj liniji tima. Pokušao je zimus da dovede Aleksisa Sančeza i izgubio od gradskog rivala Junajteda. Potom je pokušao serijom ponuda za Rijada Mareza i odbijen je.

Sada je Mančester Siti kao zapeta puška spreman da krene u operaciju dovođenja Edena Azara! Samo čeka mig i zeleno svetlo od Belgijanca, a onda kreće lomljenje Čelsijevog otpora...

Izabrane vesti

Azaraov ugovor ističe 2020. godine što znači da Čelsi ne mora da ga proda sada. Ali zato već sledećeg leta, Plavci neće moći da izvuku ove pare kada igrač uđe u poslednju godinu ugovora i preti im situacija slična onoj Arsenalovoj sa Aleksisom. Azar na Stamford Bridžu zarađuje 220.000 funti nedeljno, a Čelsi je odavno kovertirao ponudu za novi ugovor sa povećanjem plate na 300.000 funti. Međutim, Azar se kao i njegov zemljak Kurtoa razmišlja već dugo vremena o novom ugovoru jer perspektiva u Čelsiju nije baš najsjajnija ako se nastavi sa ovom transfer poltiikom.

Zato je Siti spremio identičnu ponudu Azaru što se tiče plate, ali i bolju perpsektivu što se tiče borbe za trofeje. I što je najvažnije - borbe za Ligu šampiona. Belgijanac oteže sa odgovorom Čelsiju i svestan je interesovanja sa Etihada. Gvardiola samo čeka potvrdan odgovor od Azara da bi krenuo u ofanzivu ka Čelsiju. Za te pregovore je spremio ponudu od 100.000.000 funti što je u prvedu oko 115.000.000 evra. Iako Čelsi žarko želi da zadrži ključnog igrača, ovo je ponuda koju neće moći lako da odbije.

Sve je na Azaru. Ili će klimnuti glavom i parafirati novi ugovor sa Čelsijem ili će namignuti Gvardioli i eto nas pred jednom od najvećih priča prelaznog roka.

(FOTO: Action images)


tagovi

Eden AzarLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara