Hadži se pribojava, Astra u seriji

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.05.18. | 13:37

Verovatno meč odluke za Vitorul i Astru, jer bi neuspeh i jedne i druge gotovo izvesno izbacio iz trje za Ligu Evrope

Ostalo je još tri runde do kraja Plej-ofa u Rumuniji, ali se već sada može reći da je duel Vitorula i Astre u 34. rundi verovatno odlučujuć za oba tima. Radi se o ekipama koje ne mogu da se bore za jedno od prva dva mesta na tabeli, ali im je treća pozicija koja vodi u Ligu Evrope dostižna. I ona im je cilj. Zato treba očakivati veliku borbu večeras u Ovidijuu, par kilometara udaljenog od Konstance.

Vitorul je vezao dva remija, protiv FCSB-a i Univerzitatee, ali je protiv oba rivala igrao spektakularno. Rumunski mediji veličali su partiju Hadžijevih klinaca, uz opasku da su zaslužili više od dva boda. Sa druge strane, Astra je nanizala tri pobede u kojima je uspela da sačuva mrežu.

Izabrane vesti

Legendarni Rumun George Hadži ima velikih problema pred duel, pošto verovatno neće moći da računa na standardni štoperski par Bogdan Ciru i Tudor Baluca. O koliko velikom defektu se radi najbolje svedoče Hadžijeve reči od pre nešto više od pre nešto više od mesec dana:
"Ko je najbolji rumunski štoper, Popesku ili Belodedić? Ne, ne, najbolji je Tudor Baluca!".

Hadži se plaši susreta.
"Astra je potpuno promenila karakter otkako je na klupu seo George Mulcesku, koga veoma poštujem. Vezala je tri pobede, igra sjajno. Igramo kod kuće, ali to ne znači da ćemo imati prednost. Astra je u veoma dobroj formi", rekao je Hadži pred meč.

Tradicija kaže da Vitorul nije poražen na pet od prethodnih šest dvoboja sa Astrom, a Hadžijevi klinci su bez neuspeha na 11 od minulih 12 domaćinstava. Ujedno, četiri od proteklih pet susreta ovih rivala okončana su golom na obe strane, koji se i sada čini najrealnijim.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 19:45 4521 RU1PF Viitorul - Astra Giurgiu tgg gg 1,78
Ukupna kvota1,78

RUMUNIJA 1, PLEJ-OF - 34. KOLO

Petak
19.45: (1,95) Vitorul (3,35) Astra (3,70)

Subota
19.45: (1,55) Kluž (3,60) Univerzitate Krajova  (6,25)

Nedelja
19.45: (7,75) KSMS Jaši (4,20) FCSB (1,40)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeGeorge HadžiTudor Baluca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara