Komentari na vest

Haland: Promašivao sam mnogo, promašujem i promašivaću

H

HAALAAAND

pre oko 2 meseca

Pa nije lud da propane tamo, nemaju oni De Bruynea i veznjaka takog kalibra da ga uposljava i hrani loptama. Jedini krsteni veznjaci odose im u penziju, onaj Belingham nije los, al da ce namjestit u sezoni 20-30 golova Halandu - nece. Nije to De Bruyne
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Kakva je to zver kad im deluje da propada iako je dao gol hahahha
M

Menjac

pre oko 2 meseca

Kako skroman momak, zdrav u glavi i već je sad medju boljim napadačima 20og veka
S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

Decko je fenomenalan centarfor . Svako moze da prica sta mu god padne na pamet , da laze i omalovazava . Samo brojevi pricaju istinu.
.

.....

pre oko 2 meseca

Brojevi su i u norveškoj reprezentaciji.
G

GOCE GOSTIVAR

pre oko 2 meseca

Kejn je za ovog šarlatana Halanda --------Luis Nazario Da Lima Ronaldo-----
M

Mister M

pre oko 2 meseca

Ostavi jos koji komentar, šarlatanu.
C

Cirkus

pre oko 2 meseca

Stavite Mitra/Vlahovića/Jovića u Siti i dajte im da igraju svaku utakmicu celu i videćete da će imati isti ili veći broj golova od ovog šarlatana. Odvedi reprezentaciju na neko prvenstvo, ako vrediš nešto
E

Evo stavili smo

pre oko 2 meseca

I dali su vise golova od Halanda. Bravoooooo
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Ko je lud da dovede Mitra/Vlahovića/Jovića u Man Siti??
I

Igor 96

pre oko 2 meseca

Sve to prolazi kada igras u napadackoj ekipi kao sto je Siti, zamislite samo ovako neke promasaje u top ekipi koja igra defanzivni fudbal, ili manje atraktivan kao npr Atletiko, Juve i tako te ekipe, bio bi meta kritika svakodnevno, ali kada se igra u ekipi koja gaji napadacki stil fudbala taj procenat realizacije se i ne oseti, a i ne komentarise se previse jer on na kraju sezone ima veliki broj golova, dok u ekipama kao sto sam naveo kada se propusti toliki broj sansi, gleda se dosta drugacije, jer nece biti mnogo takvih sansi na samom mecu.
P

Pa da

pre oko 2 meseca

U Dortmundu su ga svi kritikovali jer je stalno promasivao. Zbog toga je i otisao u City.
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Sve to pada u vodu kada se zna da je dečko došao u Siti i prve sezone oborio rekord Premijer lige sa 36 golova, ukupno 52 na 53 utakmice i u prvoj sezoni osvojio Tripletu. U Dortmundu je imao 86 golova na 89 utakmica, u Salzburgu 29 golova na 27 utakmica, za Norvešku je postigao 27 golova na 29 utakmica.. Šta bi bilo da ne promašuje?? Imao bi 3 gola po utakmici? Je li i u ovim ekipama imao Gvardiolu i De Bruynea??