Hamšik posle Zvezde: Prvi smo bez poraza, ko je mogao da veruje u to?

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.11.18. | 10:00

„Učinićemo sve da prođemo, verujemo u to. Pokazali smo da smo veliki tim“, izuzetno je zadovoljan slovački vezista

Kapiten Napolija Marek Hamšik izuzetno je zadovoljan izdanjima svog tima u ovogodišnjoj Ligi šampiona, kao i činjenicom da se njegov tim posle pet odigranih kola nalazi na prvom mestu u najtežoj grupi elitnog takmičenja i to bez ijednog poraza.

Ekipa Karla Ančelotija savladala je sinoć Crvenu zvezdu sa 3:1, a u poslednjem kolu na Enfildu vodiće bitiku za prolazak u osminu finala.
"
Drago mi je da smo zabavili publiku sa tri postignuta gola. Srećan sam zbog svog pogotka, ali pobeda je najvažnija stvar. Učinićemo sve da prođemo, verujemo u to. Pokazali smo da smo veliki tim. Ko je mogao da veruje u naše prvo mesto bez poraza?", rekao je Hamšik.

Izabrane vesti

Jedino u Grupi C nije poznat još nijedan učesnik evropskog proleća.
"Imamo sjajnu grupu i moramo da igramo do kraja. Liverpul je jak, ali smo pokazali da možemo da ih pobedimo. Biće spektakularna utakmica na Enfildu. Uradili smo svoj posao, sada se nadam da ćemo to ponoviti na Enfildu".

Zanimljivo, slovačkom reprezentativcu ovo je prvi gol u sezoni.
"
Pogodak je bio šlag na torti. Promenio sam poziciju, imam više defanzivnih zadataka, zbog toga ima i manje golova. Radim ono što trener traži i uvek mi je zadovoljstvo kad postignem gol. Razočarani smo što smo osvojili samo po jedan bod u mečevima sa Pari Sen Žermenom, ali mnogi nisu očekivali da ćemo biti na vrhu tabele nakon pet odigranih kola", zaključio je Hamšik.

Utakmica između Liverpula i Napolija igra se 11. decembra od 21 čas.

Foto: Reuters


tagovi

Marek Hamšik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara