Haos na Madagaskaru, poginula jedna osoba! Kulibali zakopao Senegal posle evrogolova (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.09.18. | 16:16

Tako je to u Africi

Juče je ludnica bila u Gambiji, a danas na Madagskaru! Afrički fudbal u svom punom sjaju... Nažalost, jedna osoba je fudbalski haos na Madagasakaru paltila glavom.

U kvalifikacionom meču između Madagaskara i Senagala završenom 2:2, jedan navijač je izgubio život, a 37 osoba (za sada potvrđeno) je povređeno i prebačeno u bolnicu. Nekih od njih se nalaze u kritičnom stanju... Do haosa je došlo zbog loše organizacije meča jer su na hiljade gledalaca bez ulaznice hteli da uđu na stadion, a bila je otvorena samo jedna kapija. Šest sati pre utakmice oko stadiona je počela da se pravi gužva, a tribine su bile krcate dva sata pre poečtka utakmice. Izveštači javljaju da je na stadionu bilo mnogo više ljudi nego što kapacitet dozvoljava...

Izabrane vesti

A na terenu se potvrdilo - možeš da imaš zvezde kakve hoćeš, ali to ti u afričkom fudbalu nije garant rezultata. Svedoci smo brojnih iznenađenja u afričkom fudbalu, a jedno takvo se desilo i na Madagaskaru.

Autsajder Madagaskar je zaustavio verovatno najjaču afričku selekciju u ovom trenutku za koju su igrala poznata imena poput Kulibalija, Manea, Sanea, Keite Baldea, Ndijaea, Kunatea, Sara...

Ali imena nisu pomogla Senegalcima da zabeleže očekivanu pobedu, a posle dva kola ova rivala po četiri boda u grupi sa Ekvatorijalnom Gvinejom i Sudanom.

Senegal je poveo spektakularnim golom Amijenovog napadača Muse Konatea. Uživajte....

Ali dramu je najavio srećan gol Polina u 44. minutu za izjednačenje.

Senegal je uspeo da opet pređe u vođstvo posle fenomenalnog prodra i završnice Interovog pojačanja Keite Baldea.

Međutim, Napolijev štoper Kalidu Kulibali je u 68. minutu zatresao sopstvenu mrežu i izazvao trans na tribinama stadiona u Madagaskara.


tagovi

haos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara