Haos u Olimpijakosu - Đurđević kažnjen sa 15.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.02.18. | 10:43

Trener Oskar Garsija ljut što je srpski napadač uzeo da šutira penal protiv Atromitosa, iako nije bio određen za to

Nema mira u grčkom Olimpijakosu ovih dana. Prvo su crveno-beli osvojili samo bod protiv Atromitosa, onda im je Savez oduzeo tri zbog incidenata na meču sa AEK-om i praktično su ispali iz trke za titulu, a sada je stigla i nevolja sa Urošem Đurđevićem i određenim disciplinskim problemima.

Kako piše grčka Gazeta, stručni štab Olimpijakosa je ljut na srpskog napadača zato što je protiv Atromitosa izveo penal, iako je to trebalo da uradi Karim Ansarifard. Đurđević se oglušio o to naređenje sa klupe, a pritom nije iskoristio penal i zbog toga će, kako tvrde u Grčkoj morati da plati kaznu od 15.000 evra.

Izabrane vesti

Jedina sreća u nesreći za srpskog internacionalca je to što je posle njegovog promašaja odbitak Hajsafi gurnuo u mrežu spasao Olimpijakos poraza.

Da stvar bude gora po Đurđevića, nije prvi put da mu se dešava ovakva situacija. I protiv Asteras Tripolisa je izveo penal, iako je trener tražio da to uradi neko drugi.

I još jedna posledica ove priče - srpski napadač će najverovatnije biti van protokola za sledeću prvenstvenu utakmicu sa Panioniosom u Pireju.

U dosadašnjem toku sezone Đurđević je u dresu Olimpijakosa odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima i postigao sedam golova.

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Uroš Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara