Hataj i Umranije se oblizuju oko dvojke

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.02.19. | 13:05

Gresun je smenio trećeg trenera u sezoni, dok Gacijentepu ne ide u poslednje vreme... To vrebaju gostujuće ekipe

Danas smo na terenima drugog turskog fudbalskog ešalona. Kada je reč o susretu, Giresun - Umranije, valja se setiti, o čemu smo za vikend već pisali, da su se domaći nedavno zahvalili već trećem šefu struke ove sezone. Dakle jasno da kod njih nešto ne valja, što će pokušati da iskoristi u suštini dobar, ali zgusnutim takmičarskim rasporedom umorni Umranije, koji je do prošlog kola i 1:0 pobede nad Boluom lagano u četiri navrata davao GG tipovanje.

Inače, Umranije je Giresun prošle kalendarske godine dobio dva puta. Na utakmicama ovoga para, makar do sada bez greške prolazila je 0-2 igra, a samo jednom se desilo da je 2017. godine zaokružena GG partija.

Izabrane vesti

A sada, Gacijentep – Hataj, odnosno utakmica u koju sa gorom skorijom prošlošću ulazi domaći tim. Hataj je sa druge strane stabilan, a kao preterano veliki minus ne uzima im se poraz u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa Turske, u kojoj ih je Galatasaraj pobedio, po principu prelaza 1-1, i to golovima u sedmom i drugom minutu sudijske nadoknade vremena. Inače, Gacijentep je u poslednje vreme umeo da odigra vrlo bogate utakmice, bar jada je reč o golovima, pošto im je učinak prilično jadan, jer broji tri poraza, GG4+ remi sa Istanbulom u Pobedu od čak 6:1 protiv Karabuka. Dakle, Hataj je sasvim sigurno jači rival ovoga para koji ovoga puta mora da pokuša da se osveti Gacijentepu za minimalan poraz u utakmici četvrtog kola.  

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:00 5329 TUR 2 B.B.Gaziantep - Hatayspor ds X2 1,75
Ukupna kvota1,75

Turska 2 - 21. kolo

17.00: (1,95) Gacijentep (3,25) Hataj (3,80)
17.00: (2,80) Giresun (2,95) Umranije (2,60)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Turska 2sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara