Džordan Henderson (©Reuters)
Džordan Henderson (©Reuters)

Henderson sazvao sastanak kapitena, Rašford: Fudbal je ništa bez navijača

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.04.21. | 15:32

Kapitenski, nema šta…

Vlasnici hoće pare, hoće i igrači, ali hoće i da ih vole navijači. A to ne ide uvek zajedno. Pa se i oni premišljaju. Liverpulov Džordan Henderson sazvao je zato sastanak svih kapitena Premijer lige kako bi zajedno raspravili situaciju posle najave osnivanja evropske Superlige.

Kao što znamo, to bi značilo da bi rezervisano mesto u njoj imali Mančester junajted, Mančester Siti, Čelsi, Arsenal, Totenhem i Hendersonov Liverpul. Sve to je naravn razbesnelo ostale premijerligaše, a i veći deo navijača širom Evrope.

Izabrane vesti

Sad, šta će Henderson reći kolegama na sastanku ne zna se, ali nije tajna da igrači nisu ni konsultovani oko osnivanja Superlige i to je neke i razbesnelo.

Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer navodno je već organizovao brifing igrača tog kluba sa potpredsednikom Edom Vudvordom. Tada je svlačionica upravi rekla da je više nego nezadovoljna time što je za ideju saznala iz medija i zbog toga što je trener Ole Gunar Solskjer ostavlje da se sam bori za medijima na konferenciji za novinare posle pobede nad Barnlijem. Iako ni on ništa nije znao.

Na kraju se niko ipak nije oglasio… Sve dok Markus Rašford nije objavio fotografiju sa parolom legendarnog ser Meta Bezbija: “Fudbal je ništa bez navijača”.



tagovi

Džordan HendersonHari MegvajerMarkus Rašford

Obaveštavaj me

Liverpul
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara