Heroj Trnave o atmosferi na Marakani: Čovek uživa, ali se i plaši

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.08.18. | 10:45

"Navijači u Beogradu su napravili fantastičnu atmosferu, bila je ovo moja najveća utakmica u karijeri", rekao je mladi vezista Erik Jirka

Spartak iz Trnave je sinoć na Marakani dobio verovatno više od onoga čemu se nadao. Rezultat 1:1 stavlja ekipu Radoslava Lalata u bolju poziciju pred revanš meč nerednog utorka, ali je svima jasno da će i tada biti viđena žestoka borba na terenu.

Jedan od heroja Trnave je Erik Jirka, mlado krilo Spartaka koje je u 24. minutu nadmudrilo Milana Rodića i namestilo pogodak Eriku Grandelu.
"Igrali smo kompaktno, primili smo gol iz penala i praktično sami sebi dali gol, ali to se događa, moramo naučiti iz toga. Ali mislim da smo odigrali dobar meč. Nismo imali šta da izgubimo protiv ovakvog tima. Oni imaju kvalitet, ali ih je naš presing iznenadio", rekao je Jirka.

Izabrane vesti

Mladi 20-godišnji fudbaler priznaje da je prvi pu osetio ovakvu fudbalsku atmosferu na nekoj utakmici.
"Navijači u Beogradu su napravili fantastičnu atmosferu, bila je ovo moja najveća utakmica u karijeri. Prvi put sam igrao pred tolikim brojem gledalaca. Čovek uživa, ali se i plaši. Najvažnije je postaviti glavu na pravi način. Mislim da smo svi u tome uspeli", dodao je Jirka.

Revanš meč u Trnavi se igra narednog utorka od 20.30.

Foto: Star Sport


tagovi

Erik Jirka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara