Komentari na vest

Het-trik Zvezdine gol-mašine iz Norveške, Ohi napada rekord Eliteserije

B

Bije dareglo

pre gotovo 3 godine

SVIM SRCEM UZ SOCI,DA RAZBIJE SEKTU U REVANSU I PRODJE DALJE!
2

22 cm

pre gotovo 3 godine

Ebo vas Dioni, doveli ste ga da bi se pričalo da je neko došao. Došao nespreman, sa viškom kilograma. Da ste ponudili za Ohija pristojne pare, došao bi na leto, kada je najpotrebniji.
K

KenetAnderson

pre gotovo 3 godine

Jedan podatak vezan za Oda Iversena. On je otac od bivšeg norveškog reprezentativca Stefena Iversena, i između ostalog je jedan od najboljih norveških igrača ikada. Taj rekord od 30 golova je postavio na 18 utakmica inače.
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Taman ce nam dobro doci za ping pong ligu...sta ce nam Evropa
G

Gost1976

pre gotovo 3 godine

Ljudi nije nikakva greška, uradjen je sjajan pozao, takav igrač bez obeštećenja, nisu ga pustili jer nemaju zamenu, njihovo pervenstvo se igra proleće jesen i prelazni rok je u drugim terminima. Malo manje neznanja, zle namere i napredovaćemo kad tad.
N

Ne rise

pre gotovo 3 godine

Njihovo prvenstvo se igra proleće - jesen??? Otkud igraju sada u sred leta 🤔🤔🤔 Veze ti nemaš. Da je Tvorza ponudio lepu ponudu, pustili bi ga i na leto.

PsyhoDelija

pre gotovo 3 godine

Ohi ce da grmi na Marakani..!!
S

Srpski samuraj

pre gotovo 3 godine

Ma, daj, bre, vise! Kakav Ohi! Je l moguce da se jos uvek neko zamajava ovim igracem?! Norveska liga, ljudi, eejjjjj! Za Evropu je potreban "ubica", a mi te novce nemamo! Nas fudbal je uzasan i jos dugo vremena ce proci da dostignemo bar nivo Rusije, recimo!
N

Nelupatikadnemaspojma

pre gotovo 3 godine

Zvezda je htela da ga dovede na leto ali molde nije zeleo da ga proda, tako da nismo mogli da ga dovedemo sad nikako Uostalom ovako dolazi za dzabe, i ponavljam Molde nije hteo da ga da za bilo koje pare posto im je jedini špic
M

Ma nije valjda

pre gotovo 3 godine

Da je Madjija ponudio pravu cifru došao bi on i na leto. Ali je kasa sada prazna.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Preprodace ga Terza da ne zaigra u Zvezdi.

Aleksandar Nikolic

pre gotovo 3 godine

Joooj sad nam treba,tj jos pre mesec dana.....plasim se da ne omanemo u evropi pa ne bude love i ispustimo ovakvu masinu....ako je vec ulazak u LS 20 miona,treba dati sad milion za njega nego da sa losim kadrom igramo npr konferenciju i odosmo u bunar sa samo par miliona zaradjenih...
S

Saša_PFC

pre gotovo 3 godine

Islo se na srecu....samo sto vas je ta sreca napustila cim ste prosli Salcburg.Nazalost jos jednom se pokazuje da kod Terzica nije klub na prvom mestu...od Prijovica je zeleo zlatnu narukvicu kao poklon sto bi ga doveo u Zvezdu ali nije racunao da to za Prijovica nije imperativ...covek vise voli novac od C.Zvezde.Doslo se u situaciju da ispadnete od Šerifa i da se patite u kvalifikacijama LE jer vas neceka lak rival.Sve to ce odneti bodove u domacem prvenstvu jer vise nema laganih pobeda kada igrac padne van 16.metara a sudija svira penal.Sve takve situacije su nestale pojavom VAR sistema koji prati UEFA u Nionu,nema vise sudija koji su lagano svirali penale Zvezdi i iskljucivali protivnicke igrace kako bi se mec sigurnije priveo kraju.Nazalost ove sezone je smanjen broj bonus igraca tako da ce Zvezda muku muciti da nadje mladog igraca koji ce biti spreman da odigra svih 90.min.a da se pri tome nametne za neki ozbiljniji transfer.Sve u svemu ceka vas bolna...jako losa sezona i pitanje je sta ce se desiti sa klubom koji grca u dugovima(trenutno oko 60.mil.evra)a drzava vise nije spremna da otpisuje dugove(17.mil.evra)koji su setimo se po Terzicevim recima javno izreceni da je porez placen i da je budzet kluba 30.mil.evra a ispostavilo se da ne da nije placen porez vec se duguje i pekarama koje su dostavljale u klubski restoran hleb.
O

Ohiiiii

pre gotovo 3 godine

Ne mozemo ga ispustiti kad je vec potpisan ugovor sa njim!

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 3 godine

A kolko je vas zvanican dug ?PFC? 34miliona trenutni...A ako ne udjete i ove godine u Evropu kolko ce biti :) ?A mi cemo igrati evropu...Znaci ove godine nemate vise koga da prodate sta vam ostaje?A drzava hoce svoje pare....

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 3 godine

A u kosarci vam je zvanican dug presao 25 miliona kako cete to tek da pokrijete nije mi jasno o ostalim sportovima necu ni da pricam.Samo ti uzivaj i pusti zvezdu gledaj partizan tnx.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Neverovatna greška je napravljena što nije doveden sada na leto. Mogli su da bacaju milione i milione na krševe od igrača, a kada treba da se dovede provereno pojačanje onda nema para, nego ga hoće za džabe. A sada nam je gol igrač najviše potreban. Ohi da odigra celu sezonu u Norveškoj, prestigao bi Junkera po broju govova od prošle sezone.
S

Stroučnjak

pre gotovo 3 godine

Norveška liga je sprdnja. Naša takođe. Ovaj lik bi možda kod nas i davao golove, ali Evropa je nešto drugo. Manite se ovih "novinara" sa grobarskog portala Mozzart. Jedva čekaju da napišu nešto protiv Zvezde.
C

Cutikadneznas

pre gotovo 3 godine

Zvezda je htela da ga kupi, molde nije hteo da ga da nisu hteli pare Jedini im je špic u timu I onda smo ga potpisali za dzabe
M

Milan Oslo

pre gotovo 3 godine

Kakva crna greška što nije kupljen, pa Molde nije želeo da ga proda ni za kakve pare jer im prelazni rok nije počeo, a i titula im je bitnija od tih par stotina hiljada evra, Ohi im je najbolji strelac i najbitniji igrač tima uz Ejkrema. A ovaj što je replicirao dole i spominjao Evropu, Ohi je pre neki dan dao gol i u utakmici kvalifikacija protiv švajcarskog Sesveta.
n

noleeeeee

pre gotovo 3 godine

Svaka cast, rekord u ligi koja se igra bez odbrana
O

Ohiiiiii

pre gotovo 3 godine

Zvezda je htela odma da ga dovede ali je problem bio sto Molde nije hteo sa ga pusti,iz razloga sto im je potreban za titulu. Bas zbog toga su i pristali na to da ode bez obestecenja ali da ostane do kraja ugovora kod njih. Dakle nije bila sporna zelja Zvezde da ga odmah dovede. Molde jednostavno nije hteo sa pregovara o tome da se odmah kupi igrac. Sta je trebalo? Da odu Terza i Mrkela da ga kidnapuju?
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

@StrOčnjak. Zemljače nisi otkrio toplu vodu. I ja bih voleo takvog napadača o kome ti pričaš ili misliš. Ali takvi koštaju 10 plus miliona, sa platama 3 plus miliona. Neka on daje golove u našoj ligi kao u Norveškoj, i biće dobro. A davao je golove i u Evropi.
T

Tišina bre

pre gotovo 3 godine

Da im ponudiš 2 miliona za pola godine ugovora, pustili bi ga, još bi pevali.
B

Bravo Ohi Omoijužanfo!

pre gotovo 3 godine

Bravo, Zvezdo, napadač u top formi za novo proleće u Evropi. Zvezda ga može otkupiti i sada, ako Molde bude želeo ovog momenta jer je počeo prelazni rok u Norveškoj. Međutim, Molde nije hteo ni da čuje za pare jer im je titula najbitnija, a tada ni prelazni rok nije počep.
G

Gix

pre gotovo 3 godine

Ne može jer je već odigrao jednu utakmicu u LE
@

@GIX

pre gotovo 3 godine

Mogao bi igrati u grupnoj fazi.