Razočarani navijači Napolija
Razočarani navijači Napolija

Hladan tuš za navijače Napolija: Šta će nam matori igrači? Ne dolaze ni Benzema, ni Di Marija

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.07.18. | 15:13

De Laurentis objasnio i zašto je nemoguć povratak Kavanija

Pominju se danima zvučna pojačanja Napolija, barata se imenima Karima Benzeme, Anhela Di Marije, stidljivo je najavljen mogući povrratak Edinsona Kavanija, a onda je predsednik vicešampiona Italije, Aurelio de Laurentis „ohladio“ navijače pod Vezuvom.
Potpuno su netačne informacije da hoću da dovedem Karima Benzemu i Anhela di Mariju. Želim mlade igrače u svom klubu. Zašto bih onda kupovao stare? Kažem to uz dužno poštovanje prema Francuzu i Argentincu“, pojasnio je prvi čovek kluba da ne želi napadača Reala i krilnog vezistu PSŽ-a (obojica po 30 godina).

Zasad su na stadion San Paolo stigli Ajaksov krilni napadač Amin Junes, Beneventovo desno krilo Amato Ćićireti (obojica bez obeštećenja), dvojica golmana Udinezea Aleks Meret (22.000.000 evra) i Orestis Karnezis (2.500.000 evra), brazilski napadač Vinisijus Moraiš iz portugalskog Reala (4.000.000 evra), ofanzivac Bolonje Simone Verdi (25.000.000 evra) i možda najzvučnije pojačanje Fabijan Ruiz iz Betisa (30.000.000 evra).

Izabrane vesti

Ne deluje na osnovu imena da su navijači zadovoljni. Traže više.
„Oni su samo publika. Nisu ni treneri, ni rukovodioci. Potpujem ih, ali moraju da ostanu mirni i veruju u ono što mi radimo“.

A da li će im uprava ispuniti želju i ponovo angažovati Edinsona Kavanija iz Pari Sen Žermena?
Dečko zarađuje 20.000.000 evra, bez poraza, svakih deset meseci. Ne verujem da bi pred kraj karijere pristao da prepolovi primanja“, odbacio je De Laurentis mogućnost da se urugvajski centarfor vrati u Kalčo.

FOTO: Action images


tagovi

Karim BenzemaAnhel Di MarijaEdinson KavaniAurelio De LaurentisLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara