Hoće li Rijeka prekinuti agoniju?

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.09.18. | 10:21

Tim Matjaža Keka na prethodna tri gostovanja zagebačkoj Lokomotivi izgubila identičnim rezultatom (1:0)

Rijeka gostuje Lokomotivi u drugoj utakmici subotnjeg programa HNL-a. Tradicija nedavnih okršaja u prestonici jedan je od razloga zbog kojeg bi favorizovani gosti morali da na oprezni...

Filijala Dinama je dobila prethodna tri susreta kod kuće bez primljenog gola! Puleni Matjaža Keka poklekli su sva tri puta identičnim rezultatom (1:0).
"Čeka nas zahtevan meč. Više je tu komponenti. Pre svega u proteklim utakmicama nismo dobro izgledali, Lokomotiva je tradicionalno neugodan rival. Ovo je utakmica koja zahteva da budemo na maksimumu. Smatram da je u poslednjim mečevima nedostajalo samouverenosti i odlučnosti. Da se stane bliže igraču, preuzme odgovornost i rizik", rekao je Kek, a prenosi Rijeka danas.

Izabrane vesti

Lokosi su, takođe, odlično otvorili sezonu, te imaju identičan učinak kao Rijeka (13 bodova i gol-razliku 14:7). Rijeka je ostvarila tri pobede i četiri remija, dok je Lokomotiva upisala četiri trijumfa, remi i dva poraza. Ne treba zaboraviti da su i jedni i drugi već odigrali utakmice protiv Dinama, Osijeka i Hajduka.
"Ne treba puno pričati o Lokomotivi. Bitno je da mi budemo koncentrisani i kompaktni i ostvarićemo dobar rezultat u Zagrebu", istakao je napadač Rijeke Antonio Čolak.

Kada je reč o duelu Osijeka i Gorice, uloga apsolutnog favorita pripada izabranicima Zorana Zekića. Ipak, novajlije u elitnom rangu su pokazale da mogu da namuče i aktuelnog šampiona DInamo, koji je u gostima upisao minimalnu pobedu, pa bismo mogli na Gradskom vrtu mogli da gledamo čvrstu i zanimljivu utakmicu.
"Ovo je utakmica onog tipa u kojoj je izuzetno važno pogoditi iz prve ili druge prilike koja nam se ukaže. U poslednjih nekoliko kola se baš mučimo da postignemo pogodak, pa bi bilo osveženje kada bi se to promenilo", smatra Zekić.

HRVATSKA 1 - 8. KOLO:

Petak

Slaven - Rudeš 1:1 (0:0)

Subota

16.30:  (1,50) Osijek  (3,90)  Gorica (6,25) 
19.00:  (3,50) Lokomotiva  (3,25)  Rijeka (2,05) 

Nedelja

16.30:  (1,15) Dinamo  (7,00)  Inter Zaprešić (15,00) 
19.00:  (4,30) Istra  (3,40)  Hajduk (1,80) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeMatjaž KekRijekaLokomotiva Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara