Hoće li Srbija dobiti novog selektora? Sve će biti poznato do kraja sledeće sedmice

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.07.18. | 12:16

„Video sam da ne zaostajemo mnogo za vodećim selekcijama“, poručio Savo Milošević

Srbija se posle prvog kruga vratila sa Mundijala u Rusiji. Nacija je nezadovoljna, ali čelnici Saveza i dalje većaju. Tačnije, još nije poznato hoće li Orlovi novi kvalifikacioni ciklus početi sa selektorom Mladenom Krstajićem.

Prema rečima potpredsednika FSS Save Miloševića konačna odluka biće doneta do kraja sledeće sedmice. On je gostujući na televiziji N1 istakao kako je video da Orlovi ne zaostaju mnogo za vodećim svetskim selekcijama.
„Ono što sam video na Svetskom prvenstvu jeste da mi uopšte ne zaostajemo mnogo za najboljim svetskim ekipama, i da smo u prvom krugu iza najboljih, prilično isti, a možda i u prednosti. I uz malo sreće mogli smo i mi da odemo do četvrtfinala. Ono što je dobro je da smo promovisali pet, šest mladih igrača koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala, a ima ih još sedam, osam u Srbiji… To su momci koji su napravili fenomenalne rezultate u prošlosti u mlađim selekcijama“, rekao je Milošević

Izabrane vesti

FSS se nije oglašavao nposle Mundijala u Rusiji, a Milošević je dodao da će mnoge stvari, pa i pitanje selektora biti jasnije u toku naredne nedelje.
„U toku sledeće nedelje, najkasnije do kraja, imaćemo konkretne informacije. Između ostalog i oko Krstajića“, dodao je potpredsednik FSS.


tagovi

Mladen KrstajićSavo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara