Hofenhajm doveo Arsenalovo čudo od deteta

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.08.18. | 15:23

U pitanju je jednogodišnja pozajmica

Oni koji su gledali meč između Crvene zvezde i Arsenala prošle sezone mogli su na Marakani da vide mladog Risa Nelsona u akciji. Radi se zaista o velikom talentu, ali o talentu koji će se brusiti u Bundesligi ove sezone jer ga je Hofenhajm doveo na pozajmicu. Transfer nije zvanično potvrđen, ali se na internetu već našla njegova slika kako pozira sa dresom broj devet.

U pitanju je jednogodišnja pozajmica koju će Hofenhajm platiti 500.000 evra piše Lekip.

Izabrane vesti

Nelson ima 18 godina i igra na poziciji krilnog napadača. Očigledno su u Arsenalu procenili da ne mogu da mu pruže dovoljnu minutažu u veoma teškoj sezoni, prvo posle odlaska Arsena Vengera, tako da će Hofenhajm moći da mu pruži šansu i dobije mladog ali veoma dobrog igrača na "korišćenje".

Julijan Nagelsman je već ranije potvrdio da je Hofenhajm veoma zainteresovan za mladog fudbalera Arsenala i da je preostalo samo da se reše detalji. Izgleda da su oni i rešeni.

Nema sumnje da u Arsenalu znaju da će Nagelsman vrhunski oblikovati Nelsona kao trener koji voli da radi sa mladim fudbalerima.

Nagelsman je još ranije rekao da mu se sviđa to što Nelson ima to nešto što nedostaje njegovom timu i da je odličan u igri jedan na jedan.

Nelson je zabeležio debi za Arsenal u Premijer ligi, ušao je prošle seone protiv Kristal Palasa. Radi se o momku čiji je otac, zanimljivo, iz Zimbabvea, dok mu je majka Engleskinja. Sa devet godina se priključio Arsenalovoj akademiji. 

Kaliće se u Bundesligi. Biće to zanimljivo za ispratiti.

Foto: Action images

 


tagovi

Ris NelsonLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara