Holms: Otpisivali su nas i protiv Kilmarnoka

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.19. | 11:01

Velšani nisu poneli belu zastavu

To je ispravno sportsko razmišljanje: nema predaje, samo vera u sebe i uspeh, do poslednje sekunde utakmice. Na takav način razmišljaju trener i igrači Konahs Kija pred revanš sa Partizanom u Humskoj u četvrtak. Prvi duel u Velsu pripao je crno-belima (1:0), ali to ne sprečava goste da se nadaju veleobrtu.

Štoper Deni Holms, jedan od iskusnijih igrača Konahsa, podseća da je potcenjivački stav prema njegovom timu vladao i pred revanš sa škotskim Kilmarnokom, koji je takođe dobio prvi meč kao gost.

Izabrane vesti

A, onda je kod kuće doživeo nokaut! Konahs je pobedom u Škotskoj dobio šansu da izađe na megdan Partizanu.
Ljudi su nas i pred revanš sa Kilmarnokom unapred otpisivali. I znamo šta se dogodilo. I dalje smo u igri za prolaz. Mi smo veoma opasan tim iz prekida i ako na taj način postignemo gol, uvešćemo Partizan u nervozu. Probaćemo da sačuvamo našu mrežu, a onda ćemo videti šta će se dalje dešavati“, rekao je Holms pred polazak za Beograd.

Velški defanzivac ne očekuje lepršavu igru Partizana ni u revanšu.
Neće se oni zabavljati na terenu protiv nas, pa se nadam da ćemo malo da ih isprepadamo na terenu. Ipak, čeka nas jako težak zadatak, oni su za stepenicu iznad Kilmarnoka, ali to i nas podiže u ovom duelu. Fudbal je takav da je sve moguće“.

Holmsa je razočaralo ponašanje igrača Partizana u prvoj utakmici.
Bilo je frustrirajuće to što su neki njihovi momci, veoma snažni, jaukali prilikom svakog duela i kukali kod sudije, a on je to odmah prihvatao. Dešavaju se takve stvari u evropskim utakmicama i moramo da se na to naviknemo“, objasnio je Holms.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara