Kapiten Papu Gomez u trenucima očajanja
Kapiten Papu Gomez u trenucima očajanja

Hteli su da raskomadaju Pepeljugu, ali tvrdoglava je kao mazga

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.02.18. | 23:45

Đan Pjero Gasperini dobro raspoložen uprkos porazu

Žreb je bio nemilosrdan još kada se odlučivalo o tome koga će za rivala imati u grupnoj fazi. U konkurenciji Olimpika iz Liona i pre svega Evertona niko tu nije davao prevelike šanse Atalanti. Ali Atalanta je prošla dalje. I opet nije bila miljenica Fortune. Na žrebu za šesnaestinu finala izvukla je Borusiju. I malo je nedostajalo. Velika greška Etrita Beriše poništila je sav trud koji je klub iz Bergama napravio i dozvolio Nemcima da, možda i nezasluženo, prođu među 16 najboljih u Ligi Evrope.

Trener Atalante Đan Pjero Gasperini ipak je dobro raspoložen. I zna kako da podigne igrače.
Imajući u vidu da smo mi u ovoj konkurenciji bili Pepeljuga nije ovo uopšte loše. Nećemo pasti u depresiju posle ispadanja, iako smo strastveno bili u celoj ovoj priči. Prebrodićemo mi to. Ipak smo tvrdoglavi kao mazge”, rekao je Gasperini.

Izabrane vesti

A kad se kroz koju godinu bude osvrnuo iza sebe, na šta će pomisliti?
Bilo je divno slušati o tome kako nas bodre i navijači drugih klubova. Hvala svima. Navijačima, medijima, bilo je ovo fantastično iskustvo koje nas je oplemenilo. Naravno, ima stvari za kojima ćemo žaliti, ali sve će to sutra nestati. Meni je drago da smo na lep način predstavljali Italiju i Bergamo. Budimo realni, ljudi su mislili da će nas ovde raskomadati”, optimista je Gasperini.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Đan Pjero Gasperini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara