Roman Hubnik (desno)
Roman Hubnik (desno)

Hubnik: Neće nam se ponoviti petarde sa priprema

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.02.18. | 17:35

"Dve utakmice na kojima se nismo proslavili su iza nas", uverava kapiten Viktorije iz Plzenja

Kapiten Viktorije iz Plzenja Roman Hubnik kaže da njemu i njegovim saigračima ne predstavlja problem činjenica da neće trenirati večeras uoči prvog meča sa Partizanom na stadionu u Humskoj kako to pravila UEFA nalažu. Razlog je želja da se teren sačuva za sutrašnji meč 1/16 finala Lige Evrope. 
"Za mene nije nikakav problem gde treniramo. Verujem ni za moje saigrače. Važno je da se spremimo, a sutra ćemo imati dovoljno vremena da se upoznamo sa terenom. Spremićemo se bez obzira na sve”, podvlači Hubnik.

Partizan će imati veliku podršku sa tribina. Jeste li spremni?
“Poznato mi je da ovdašnji timovi imaju dobru podršku navijača. Imamo i mi sličnu u Plzenju. Volim kada je stadion pun i karte rasprodate. Obožavam da igram kada je atmosfera napeta i fudbalska.”

Izabrane vesti

Imate li recept za atmosferu u Humskoj?
“Nemam lični recept. Moramo da damo sve od sebe. Kada je atmosfera užarena ne možemo da se čujemo, ne možemo da komuniciramo, ali moćžemo da se sporazumemo znakovima kako bismo znali ko šta radi.”

Koliko znate o Partizanu i koliko ćete morati da se potrudite sutra da ostvarite dobar rezultat?
“Znam da su trehnički vrlo dobra ekipa, da su organizovan tim koji ima veliku podršku domaće publike. Zato očekujemo tešku utakmicu za koju smo spremni 100 odsto.”

Tokom priprema primili ste dva puta po pet golova (od Salcburga i Šangaja), da li je odbrana spremna da se to ne ponovi sutra?
“Verujem da je odbrana potpuno spremna. Dve utakmice na kojima se nismo proslavili su iza nas, verujem da nam se neće ponoviti”, poručio je Hubnik.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Roman HubnikViktorija Plzenj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara