Humanitarni tiket i Nataša Milić, pomažu Udruženje obolelih od multiple skleroze

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.09.22. | 09:34

Spisateljica je sa četiri pogotka upisala novu stranicu na listu koja broji 333. uspešno popunjena "Humanitarna tiketa u podne"

Spisateljica, Nataša Milić novo je lice plejade pobednika u MOZZART plemenitom izazovu! Ona je 333. na listi uspešnih igrača "Humanitarnog tiketa u podne", koji je do sada na brojne adrese prosledio 26.173.058. Jučerašnji tiket naše gošće, doneo je dobitak u iznosu od 41.000 dinara, koje će kompanija uplatiti na račun Udruženja obolelih od multiple skleroze Srbije. U Republici Srpskoj, dobitak će biti isplaćen Crvenom krstu iz Banja Luke.

Čestitamo na uspehu, uz konstataciju da je Nataša Milić u ponedeljak na promociji svoje knjige “Zaustavljeni sat” izjavila da voli priče o putovanju kroz vreme, ali nije htela da nam oda tajnu da li je savladala tu veštinu pa ćemo pretpostaviti da se u fudbalsko tipovanje razume bolje nego što je mislila. Jedinicae Benfike i Dortmunda, dvojka Reala, te 3+ na okršaju PSŽ-a i Stare dame, sve su to tipovi kojima se skida kapa, a do kojih se ne dolazi bez poznavanja modernog fudbala i prilika u njemu.

Izabrane vesti

U svakom slučaju, svaka čast i dubok naklon za Natašu Milić, pre koje smo uspešno tipovanje videli i na tiketu Željka Rebrače. Nadamo se da nećemo dugo čekati, te da će niz dobitnih tiketa možda već večeras biti nastavljen uz tiket specializovanog novinara Željka Regode, koji će svoju MOZZART dužnost obaviti tačno u podne.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizadobitni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara