Humanitarni tiket Bobana Bajkovića
Humanitarni tiket Bobana Bajkovića

Humanitarni tiket u podne: Boban Bajković tipuje za lečenje Luke Nešića

Vreme čitanja: 4min | sub. 21.11.20. | 12:43

Bajko u golmanskom maniru hvata GG3+ sa okršaja Pevaca i Građana

Sever je klicao njegovim rukavicama, bezmalo koliko i Robiju kada se iz tunela uputi ka klupi… Branio je Boban Bajković tih godina, za trenerskog mandata čuvene “sedmice” iz Barija 1991. tako, da ga i dan danas dobro pamte tereni širom Srbije. Pamte ga zbog hrabre igre na gol liniji, a kako je postao sinonim šmekera među stativama, to je već fudbalsko – sociološki fenomen koji se ne da objašnjavati. I danas je sa Robertom Prosinečkim, kao trener golmana Denizlija… Da budemo realni, dobro mu ide u Turskoj gde je već radio u Kajzeriju, pa zašto ga ne aktivirati, odnosno pozvati MOZZART jatu “Humanitarnog tiketa u podne”. Bajko će tipovati za lečenje Luke Nešića (2016), obolelog od cerebralne paralize.

Da vidimo, šta je to Boban Bajković postavio na listić. Kao prvo, konstatujemo podvučenu kvotu 11,89. Druga osnovna stvar je kompanijska uplata od 10.000 dinara, a treće je stručno tipovanje koje ostaje na golmanskom ljubimcu Marakane! U procenu adekvatnih poteza na tiketu krećemo iz Serije A.

Izabrane vesti

Idemo na utakmicu KROTONE – LACIO. Gostujući Lacio je i bez SMS-a, kao i još nekolicine igrača u fudbalskom smislu kompaktniji tim od Krotonea koji trenutno suvereno drži začelje Serije A. Uostalom, Lacio može da bude zadovoljan drugim mestom u grupi Lige šampiona, a nikako da se stidi prošlog kola u kom je sa Juventusom odigrao 2:2. Taj rezultat je interesantan iz kladilačkog ugla, budući da je Lacio na šest utakmica u svim takmičenjima vezao s GG ishodima.

Dvojka na Lacio“, reče trener čuvara mreže odvajajući na stranu MOZZART kvotu 1,67.

Sledi par M`GLADBAH – AUGZBURG. Deluje da je sigurica na kecu, ali ne treba zaboraviti ni da tim koji stoji na dvojci ima svega bod zaostatka za Menhengladbahom. Činjenica je i da je domaći tim u prošlom kolu poražen od Aspirindžija sa 4:3, te da je moglo da bude i gore da Lazaro u sudijskoj nadoknadi nije tresao mrežu. Kako bilo, Augzburg je na poslednjih pet utakmica slavio samo jednom, pa Marko Roze može svoju Borusiju da oštri u poteri ka punom plenu.

Kobinujem 1&2+”

Već menjamo takmičenje, pa idemo put meča SEVILJA – SELTA. Izgleda da Sevilja nema nameru da se sažali Selti koju samo bod deli od crvene, fenjeraške zone iz koje bi na njeno mesto rado upali Levante, Valjadolid ili Ueska. Kako sada stoje stvari, Sevilja je protiv Osasune prekinula jedan loš period, pa će kod kuće pokušati da učini ono što joj godinama ne ide. Konkretno, reč je o pobedi nad Seltom koju Sevilja nije dobila već nešto više od dve godine.

Ponovo kombinujem 1&2+” reče nam Bajković koji je za MOZZART Sport otkrio da nikada nije imao fudbaskog idola. Za njega su te uloge igrali junaci velikog platna, Silvester Stalone i Žan - Klod van Dam

Na kraju s njim idemo na utakmicu TOTENHEM – MAN. SITI. Pevci bi da u Londonu očerupaju tri boda s Građana koji su u prošlom kolu na remi naterali Liverpul. Isto se desilo i Vest Hemu, kao i Lidsu, pa će Totenhem morati da igra oprezno. Verujemo da je Murinjo dobro analizirao strategiju Mančester Sitija, te da neće dozvoliti da gosti diktiraju stil, kao ni tempo igre. Ovde sve ukazuje da će posed lopte i iskustvo u ključnom momentu biti razlika koja rešava utakmicu.

"Za kraj GG3+“, zaključio je naš današnji gost kome se zahvaljujemo na učešću u rubrici koja je do sada overila 221 prolazni tiket plemenitosti, na osnovu kojih smo na brojne adrese prosledili tačno 17.103.694 dinara.

Za kraj, Boban nam je govorio o prilikama u Turskoj, tačnije Denizliju. On kaže da je prvi zadatak stručnog štaba i ekipe opstanak u eliti. Kasnilo se malo sa formiranjem tima, ali i da jedna pobeda izvlači ekipu iz opasne zone. Govoreći o Super ligi Turske Bajković je napomenuo da je prvenstvo ujednačeno, te da svako svakog može da pobedi. Koliko je liga ujednačena Boban nam je ilustrovao podatkom da se minule sezone pet ekipa borilo za titulu do poslednje sekunde. Takođe, za opstanak u ligi sedam timova je učestvovalo do poslednjeg kola.

Želimo njemu i celom stručnom štabu Denizlija pod vođstvom Roberta Prosinečkog puno sreće u nastavku šampionata. Neka se drže, ali neka Bajko na kraju opredeli potencijalnu donaciju za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Boban Bajković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,89, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketBoban Bajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara