Humanitarni tiket u podne: Bojana Božanić tipuje za Zračak iz Čajetine

Vreme čitanja: 4min | pon. 16.07.18. | 12:00

Direktorka zlatiborske Gold gondole, do MOZZART kvote 12,26 stiže preko golova

Juče se završilo SP u Rusiji. Francuzi se zasluženo raduju, a svi mi pomalo tugujemo jer smo se navikli na velike mečeve sa Mundijala koji se završio. Ipak, naši kladioci neće ostati uskraćeni za dobre utakmice. I u narednom periodu biće lepih duela za sastavljanje dobitnih listića, naravno, i naših humanitarnih tipovanja...

Da se podsetimo, MOZZART - ova predposlednja humanitarna dobitnica, 126. u nizu, bila je rukometna reprezentivka Srbije Dragana Cvijić sa fantastičnim iznosom od 222. 600 dinara. Po želji gošće MOZZART će dobitak donirati za Udruženje pacijenata sa retkim tumorima. Draganinim stopama krenuo je i pevač Boris Režak. Popularni muzičar je postao naš 127. plemeniti dobitnik sa iznosom od 116.300 dinara. Juče je naš gost u plemenitom listiću bio proslavljeni vaterpolista Filip Filipović koji je postao 128. humanitarni dobitnik sa zagarantovanim iznosom od 50.000 dinara.

Izabrane vesti

MOZZART je do sada u dobrotvornom listiću donirao  7.549.760, 00 dinara.
Pomenutu sumu, od danas do sledeće nedelje, pokušaće da uvećaju naši plemeniti kladioci: vozač Dušan Borković, advokat Ivan Ćalović, stend ap komičar Aleksandar Perišić, trubač Dejan Petrović, srpski komičar Branislav Bane Raičević, predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, a radnu sedmicu otvoriće Bojana Božanić.

Diplomirala je engleski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu. Bila je pomoćnica predsednika opštine Čajetina za ivesticije. Takođe, i narodna poslanica u Skupštini Srbije. Trenutno je direktorka JP “Gold gondola Zlatibor”. Živi na Zlatiboru, a ukoliko tiket “prođe” dobitak će usmeriti za Zračak iz Čajetine.

Evo i plemenitog tiketa naše gošće…

Krenuli smo od lige Danske, KOPENHAGEN – HORSENS. Domaći su u Ligi Evrope ostvarili minimalnu pobedu, a pre toga slavili sun ad ekipom CSKA i remizirali sa Mariborom. Horsens ima tri uzastopna poraza. Kad se posmatraju međusobni okršaji Kopenhagen je tri puta trijumfovao uz dva remija.

“Očekujem da gosti daju najmanje gol na meču, tm2 1+”.

I drugi duel dolazi nam iz Danske, RANDERS – BRONDBI. Domaći imaju čak tri poraza iz toliko mečeva. Gosti iz poslednjih pet utakmica imaju učinak od 3:1:1.Brondbi je današnjeg rivala dobijao sa 3:1, 4:2, 1:0…

“Nadam se golovima i igram tri plus”.

Bojana je Danske prešla u Švedsku, ELFSBORG – HAMARBI. Gosti sun a poziciji dva i zaostaju samo bod za vodećim AIK-om. Na poslednjih pet utakmica Elfsborg je toliko puta trijumfovao i uvek je bilo tri i više golova. Hamarbi je dobro kotiran, ali igra po principu toplo – hladno. Domaći su četiri puta u poslednje vreme ‘tukli’ rivala.

“Statistički gledano realno je da dođe četiri i više pogodaka”.

I direktorka Gold gondola Zlatibor dobrotvorni listić zaključuje utakmicom sa Islanda, FILKIR – REJKJAVIK. Sa jedanaest bodova domaći su jedanaesti, gosti imaju tri poena više. Rejkjavik ima i najviše remija u ligi, pet. Filkir je tri puta poražen u poslednje tri utakmice, a Rejkjavik je odigrao nerešeno poslednji duel. Međusobni skor u poslednjih pet okršaja je na strani domaćih.

“Opet ću okušati sreću sa golovima od dva do četiri”. 

Ne smeju  se zaboraviti ni MOZZART-ove donacije koje su usmerene ka Republici Srpskoj. Pored dobrotvornog tiketa naša kompanija ima niz društveno odgovornih aktivnosti.

Ponosni smo na akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 62 košarkaška igrališta. Tereni su otvoreni i u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, odnosno, Marka Gudurića. Poslednji košarkaški teren Mozzart je svečano otvorio u Kruševcu, a poneo je ime našeg reprezentativca Dragana Gagija Milosavljevića. Slede Kragujevac, Niš, Loznica, Tara…i tako do stotog terena!

MOZZART je generalni sponzor sporta na BU. Donirao je više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora. Poslednja donacija usmerena je za sport u Vojsci Srbije i iznosi fantastičnih 100. 000 evra. MOZZART je podržao i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje. Priznanje za MOZZART stiglo je i od Ragbi saveza Srbije jer je naša kompanija pomogla u obeležavanju stogodišnjice ragbija u Srbiji. Poznato je da je MOZZART pomagao kragujevački klub američkog fudbala Divlji veprovi.

Kompanija Mozzart je učestvovala u akciji “Bitka za bebe”. Bila je naslovni sponzor KLS – a, član sponzorskog pula ABA lige, sponzor je Borca i Železničara… Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije. Akcija se zove “Novi dresovi za nove šampione”. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od njih je ŽOK “Zaječar”. Pomažemo fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću, SOS Dečja sela, Tiršovu, Zvečansku…

Jedna od poslednjih aktivnosti, čiji su promoteri bili Dejan Stanković i Saša Ilić, je akcija “Milion razloga za gol” u kojoj je MOZZART, sa po milion dinara, nagradio svaki gol Orlova na Mundijalu. Donacije su otišle za fondaciju “Zajedno za život” odnosno ka udruženju NURDOR.

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Bojane Božanić dobitak će biti doniran i za Zavod za žensku decu i omladinu Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 5506 DAN 1 Copenhagen - Horsens tm2 1+ 2,00
Pon 20:15 5507 DAN 1 Randers - Brondby ug 3+ 1,65
Pon 21:15 4502 ISL 1 Fylkir - KR Reykjavik ug 2-4 1,45
Pon 19:00 5419 ŠVE 1 Elfsborg - Hammarby TFF ug 4+ 2,50
Ukupna kvota11,96

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČNIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara