Humanitarni tiket u podne: Bojana Živković tipuje za Podrži život

Vreme čitanja: 6min | sre. 24.10.18. | 12:00

Naša zlatna odbojkašica veruje da će Barsa pobediti Inter!

Tehničar Bojana Živković, zlatna odbojkašica sa EP iz Azerbejdžana i Gruzije odnosno srebrna sa OI iz Rija, sad i zlatna devojka iz Japana, pred završne borbe na najvećoj svetskoj smotri za Mozzart Sport je istakla.
“Smatram da smo jedna od najkvalitetnijih ekipa na svetu, što smo i pokazale...Iskreno, svi želimo da nam zlatna medalja na Svetskom šampionatu upotpuni ovu reprezentativnu sezonu! Verujem da će se to na kraju i dogoditi”, ispostavilo se da je bila u pravu, a Bojana će danas biti gost "Humanitarnog tiketa u podne".

Reprezentativna tehničarka se rado odazvala još jednom našem pozivu za učešće u  plemenitoj akciji kompanije Mozzart “Humanitarni tiket u podne” i tako postala naš 867. dobrotvorni kladilac. U osamnaestoj godini je zaigrala u OK Poštar 064, a godinu dana kasnije je obukla dres “crveno-belih”. Posle pet sezona koje je provela u Crvenoj zvezdi, otisnula se ka evropskim odbojkaškim klubovima. Godinu dana je igrala u Voleru iz Ciriha, a potom i u timu Omitčke iz ruskog Omska. Dve sezone je nastupala za turski tim Ilbank iz Ankare, da bi se 2015. ponovo obrela u švajcarskom Voleru. Trenutno je članica francuskog kluba Le Cannet.

Izabrane vesti

Debitovala je za reprezentaciju Srbije 2009. godine. Igrala je na OI u Londonu 2012. i  Riju 2016. Na SP u Italiji, kao i Evropskim prvenstvima 2013, 2015. i 2017. godine. Na Olimpijadi u Riju je osvojila srebrnu medalju, a na EP 2017. okitila se zlatom.

U našoj dobrotvornoj akciji Bojana će tipovati za humanitarnu fondaciju Podrži život. Kompanija Mozzart joj želi sreću, čestita na osvojenom trofeju i nada se dobitnom plemenitom tiketu.

Naša zlatna odbojkašica odabrala je pet utakmica današnjeg programa Lige šampiona. Krenuli smo od Belgije gde će se sastati KLUB BRIŽ i MONAKO. Istorija međusobnih duela je na strani Kneževa koji su jednom pobedili sa sigurnih 3:0. Oba rivala imaju po dva poraza u grupi “A”. Vreme je da neko od protivnika uknjiži prve bodove ili po bod. Klub Briž je u belgijskoj ligi poslednji meč odigrao bez pobednika, 1:1. Monako je baš u “zoni sumraka”, nanizao je čak pet poraza. Ni legendarni Tjeri Anri koji je preuzeo ekipu iz Kneževine nije doneo preokret. Potrebno je vreme.

“Hajde da verujem u “moje” Francuze, dupla šansa, iks, dva”.

Bojana se iz Belgije preselila u još jednu zemlju Beneluksa, Holandiju. Tamo nas očekuje verovatno interesantan duel PSV – TOTENHEM. Ekipa iz Ajndhovena ima bolji međusobni skor, 3:0:0. I u grupi “B” rivali su bez poena sa lošom gol razlikom. PSV se malo izvukao pobedama u ligi Holandije, dva trijumfa sa gol razlikom 10:0. Sparsi imaju poslednja dva minimalca i uknjiženih šest bodova iz dva kola Premijer lige.

“Očekujem golove i pokušavam sa 3+”.

Naredne tri utakmice sa plemenitog listića kreću u 21.00 sat i reč je o pravim derbi mečevima. DORTMUND – ATLETIKO MADRID. Borusija i Madriđani imaju po šest poena u grupi. Nemci su nanizali 14 mečeva bez poraza, a poslednjih šest su dobili. Golman Štutgarta je četiri puta vadio loptu iz mreže. Jorgandžije imaju niz od osam pozitivnih ishoda. Protiv Viljareala, u poslednjem kolu Primere, odigrali su 1:1. Istorija je ujednačena, 1:0:1.

“Oba tima su u formi, ali Nemci mi ulivaju veće poverenje, dupla šansa, jedan, iks”.

Veliku utakmicu odigraće BARSELONA i INTER koja se takođe našla na dobrotvornom listiću naše zlatne odbojkašice. Statistika je na strani Katalonaca, 4:2:1. Rivali su do sad prikupili po šest bodova, ali bolju gol razliku ima Barsa. Španci su bili nemilosrdni protiv dobre Sevilje, pobeda od 4:2. Neroazuri su nanizali sedam trijumfa, poslednji je bio u gradskom derbiju sa Milanom od 1:0.

“Inter igra dobro, ali će ostati bez bodova na Kamp nou, KI jedinica”.

I za kraj derbi meč iz grupe u kojoj se nalazi i naša Zvezda, PSŽ – NAPOLI. Parižani su dobili jedini okršaj sa 2:1. Sveci imaju šest pobeda u nizu, poslednji od 6:1 i dva puta po 5:0. Juventus je savladao Napoli koji je posle tog poraza slavio sa 1:0, 2:0 i u Udinama 3:0.

“Ipak dajem prednost Svecima, da se okušam sa prelazom iz jedan u jedan”.

Sjajan glas o društveno odgovornom poslovanju naše kompanije proširio se širom Jugoistočne Evrope…da vas podsetimo na neke naše aktivnosti. Veliki eho u javnosti izaziva MOZZART - ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 68 košarkaških igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog Žarka Paspalja. Palja je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Renovirani i svečano otvoreni su tereni i u Banja Luci, to jest, “MOZZART Arena”. Promoteri su bili Žarko Paspalj i rukometaš Ratko Nikolić. Nedavno smo stigli i do Ljubovije. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je presekao vrpcu na 65. obnovljenom košarkaškom  igralištu u “produkciji kompanije MOZZART. Idemo ka stotom obnovljenom i svečano otvorenom igralištu!

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice.

Pomažemo humanitarne fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše… Kada smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS - a, članovi sponzorskog pula ABA lige.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

"Humanitarni tiket u podne", koji priređuje kompanija MOZZART, dobio je 137. plemenitog kladioca kome je “prošao” dobrotvorni listić. Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak.  Dakle, 24 člana kluba 100.000. Do sad imamo 136 poznatih ličnosti sa dobitnim plemenitim tiketima koji su usmerili, a kompanija MOZZART je donirala tačno 8.808.560, 00 dinara.

Donacije su otišle na preko 60 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Bitna informacija upravo za Republiku Srpsku

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše zlatne odbojkašice Bojane Živković dobitak će biti doniran i za Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” – Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:55 6409 Club Brugge - Monaco ds X2 1,76
Sre 18:55 6410 PSV - Tottenham ug 3+ 1,55
Sre 21:00 6411 Dortmund - Atl.Madrid ug 3+ 2,05
Sre 21:00 6412 Barcelona - Inter ki 1 1,50
Sre 21:00 6414 PSG - Napoli pk 1-1 2,15
Ukupna kvota18,04

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketBojana Živkovićsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara