Humanitarni tiket u podne: Dejan Nedić tipuje za Institut za onkologiju i radiologiju

Vreme čitanja: 4min | čet. 19.04.18. | 12:00

Nekadašnji fudbalski sudija, oslanja se na goleade u svom plemenitom kladilačkom poduhvatu

Naš današnji plemeniti kladilac je Dejan Nedić, bivši fudbalski sudija, stručni konsultant, ali i direktor jedne beogradske srednje škole. Dejan, kako nam je rekao, iz svoje bogate sudijske karijere uvek se rado seti finala Kupa Srbije iz 2007. godine, kada je delio pravdu na meču Zvezda – Vojvodina. Potom voli da se priseti dešavanja na još dve utakmice Zvezda – Bajern, odnosno Jugoslavija – Argentina i čuvenih jedanaesteraca. Iz ovoga se lako zaključuje da svim srcem navija za nacionalni tim, ali i Crvenu zvezdu.

Danas će navijati i da mu prođe dobrotvorni listić i da tako uz pomoć kompanije Mozzart malo pomogne Institutu za onkologiju kome je naša kompanija već svesrdno izlazila u susret u više navrata.

Izabrane vesti

ODIGRAJ TIKET DEJANA NEDIĆA

Pa da krenemo sa plemenitim tipovanjem. Srećno Dejane!

Prvi duel dolazi sa Ostrva, BARNLI – ČELSI. Istorija međusobnih duela je blago na strani Plavaca, ali je poslednji meč pripao domaćem sastavu. Čelsi ima osam poena više od rivala koji prati Arsenal. Barnli ima sjajnu seriju, remi, pa pet trijumfa. Čelsiju su meru uzimali Totenhem, Barselona…I jedni i drugi beleže zavidnu efikasnost.

Očekujem golove na obe strane, odigraću GG&3+”.

Dejan je drugi meč odabrao sa Pirineja, BETIS – LAS PALMAS. Dok se gosti grčevito bore za opstanak u Primeri, domaći žele izlazak u Evropu. Sjajna serija od pet pobeda je iza domaćeg sastava što se ne može konstatovati za Palmas, remi i četiri poraza. I statistika međusobnih duela je na strani Betisa, 7:5:3.

Očekujem da bodovi ostanu u Sevilji, ali i golove pa pokušavam sa kombinacijom, 1&3+”.

Eks fudbalski sudija opredelio se da treći duel na plemenitom listiću dođe iz Turske. U pitanju je derbi, FENERBAHČE – BEŠIKTAŠ. Revanš utakmica polufinala tamošnjeg kupa. Prvi duel okončan je rezultatom 2:2. Fener je dobio tri poslednja duela u prvenstvu, uz samo jedan primljen pogodak. Isto se može reći za goste. Istorija kaže 26:14:18. Na poslednje četiri utakmice dva sastava bilo je golova pa naš gost kaže.

Biće ih opet, siguran sam da je ispravno odigrati gol, gol uz tri plus”.

I dobrotvorni listić zaključujemo duelom iz Švajcarske, LOZANA – LUCERN. Međusobni skor je ujednačen 9:4:9. Gosti imaju suficit od devet bodova u odnosu na rivala. Oba tima su poražena u poslednja dva duela. Golovi ne manjkaju kad igraju ovi sastavi, u poslednje vreme bilo ih je osam, pet, četiri po meču…

Verujem da će i sad strelci biti raspoloženi, očekujem dobar, otvoren meč sa puno pogodaka, 4+”.

Par rečenica o današnjem plemenitom gostu…

U toku samo jednog dana Dejana Nedića možete videti aktivnog u nauci, muzici i sportu. Direktor je Druge ekonomske škole. Svestrani Beograđanin je diplomirani ekonomista, profesor statistike, ali i bivši međunarodni fudbalski sudija, nekadašnji pobednik Beogradskog proleća...Bio je “mahač” u evropskim takmičenjima, ima loptu  sa Evropskog prvenstva za mlade u Portugalu i fotografiju kod predsednika FIFA. U direktorskoj fotelji Nedić je već celu deceniju, a u Drugu ekonomsku školu prvi put je kročio kao učenik. Zbog sportskih uspeha svojih učenika škola će aplicirati za uvođenje sportskog odeljenja. Već godinama je na čelu muzičke sekcije. Vodi hor koji nastupa na dan škole i za Svetog Savu, gostuje i u drugim školama. Nekadašnji je pobednik Beogradskog proleća sa pesmom koju je komponovao i napisao. Nedićeva omiljena rola je uloga roditelja. Najsrećniji je jer je otac dve ćerke. Svako slobodno vreme, iako ga je malo, posvećuje ženi i deci. Mlađa, koja je nasledila tatinu umetničku stranu, nedavno je učestvovala u muzičkom takmičenju. S druge strane, starija je nasledila Dejanovu struku, kao student Ekonomskog fakulteta.

Društveno odgovorni rad naše kompanije…

Pre nego što zaključimo današnji plemeniti listić moramo istaći dosadašnje rezultate “Humanitarnog tiketa u podne”. Imali  smo 115 humanitarnih kladilaca sa dobitnim listićima koji su MOZZARTU pomogli, da iz sopstvenih izvora, donira ravno 6.587.560 dinara. Još malo pa stižemo do sedam miliona! Na listi dobitnika i dalje vodi novinar i pisac Vanja Bulić sa iznosom od 351.025 dinara koje je Mozzart po Vanjinoj želji donirao Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd. Iza Vanje sledi poznati muzičar Momčilo Bajagić Bajaga sa dobitkom od 184.426 dinara, a koji je Bajaga usmerio, a MOZZART donirao, Topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla-tačnije narodnoj kuhinji. Treću poziciju drži košarkaš Uroš Tripković po kome je i jedan obnovljeni teren u MOZZARTOVOJ akciji “100 terena za jednu igru” dobio ime. Uroš je istipovao fenomenalnih 170.067 dinara.

Potom sledi akcija, “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Fudbalski klub Ovčar iz Markovice je jedan od poslednjih klubova koji je dobio dve garniture opreme. Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše… Kada smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe”, Mozzart je porodilištima donirao prvo veliki broj inkubatora, a potom i aparate za proveru sluha kod naših najmlađih…

I da  Vas podsetimo, važna informacija za REPUBLIKU Srpsku!

 Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Dejana Nedića dobitak će biti doniran i za Ustanovu socijalne zaštite za smeštaj starijih lica Dom Borovi, Modriča, u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:30 4019 ŠPA 1 Betis - Las Palmas kmb 1&3+ 1,63
Čet 20:45 2004 ENG 1 Burnley - Chelsea tgg gg3+ 2,55
Čet 19:30 5362 TUR K Fenerbahce - Besiktas tgg gg3+ 1,75
Čet 20:00 3376 ŠVA 1 Lausanne - Luzern ug 4+ 2,20
Ukupna kvota16,00

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara