Humanitarni tiket u podne: Dragana Cvijić tipuje za Udruženje pacijenata s retkim tumorima

Vreme čitanja: 4min | sub. 07.07.18. | 11:20

Rukometašica priziva penale, tipujući na prelaz X-X na meču Rusije i Hrvatske

U starom dobrom maniru, i danas na tiket bacamo parove s Mundijala u Rusiji. S njima smo, uz dodatni norveški prelaz 1-1, došli u poziciju koja obećava grozničavo iščekivanje MOZZART kvote 22,26. Tako je današnje parove procenila rukometašica Dragana Cvijić, koja je odlučila da svoje tipovanje posveti Udruženju pacijenata s retkim tumorima.

Podržali smo njene plemenite namere, i po 759. put, tačno u podne na svetlost dana izbacili MOZZART tiket, koji ukupan koeficijent množi sa stalnom kompanijskom uplatom od 10.000 dinara. Dakle, nadamo se potencijalnom dobitku od 222.600 dinara.

Izabrane vesti

Krenimo od susreta ŠVEDSKA – ENGLESKA. Kladionička istorija kaže da su ove selekcije međusobno umele da se uskoče u okvire GG, ali i 5+ statistike. Svakako, reč je o prošlim vremenima, pa s obzirom da pričamo o četvrtfinalu Mundijala, veoma je varljivo očekivanje da će se odbrambene linije i jednih i drugih otvoriti, taman toliko da bekovi dobiju prostor neophodan za previše upotrebljivih centaršut udaraca. Istina, Džordan Pikford se u minulom periodu poprilično namučio, ali je ipak uspeo da se provuče u borbi oči u oči sa kolumbijskim udarcima s kreča. Šveđani su golom Forsberga eliminisali Švajcarce i kvalifikovali se za meč koji će po svoj prilici biti tvrd. Moguće je da i detalji ili eventualne greške presude.
Neka bude šta bude, a ja smatram da će Engleska slaviti, a uz to i da neće biti manje od dva gola na utakmici“, ambiciozno je tipovanje rukometašice Vardara iz Skoplja, koje nosi MOZZART koeficijent 2,65.

Idemo na meč norveškog elitnog fudbala ROZENBORG – TROMSE. Na ovom susretu, domaćin u svakom slučaju nosi zastavicu favorita, iako je od minulih pet, izgubio dve utakmice, obe sa GG3+ ishodima. Gostujući fudbaleri su poraženi samo jednom na poslednjih pet utakmica, a poslednji put su u junu porazili Rozenborg sa 2:1.
„Možda deluje hazarderski, ali smatram da bih ovde mogla da poentiram prelazom 1-1“, kaže naša današnja gošća, i prelazi na završno tipovanje.

Svakako udarni par dana, RUSIJA – HRVATSKA, pali maštu zbog prethodnih dostignuća domaćina Mundijala. Zbornaja će najverovatnije primeniti bunker strategiju ne bi li zaustavila trio Perišić - Mandžukić - Rebić... Opasni Kockasti se nadaju da će umeti da odgovore na ovaj sistem igre i nastave niz od četiri mundijalske pobede. Sećanje na minule susrete ovoga para vraća nas ne prijateljski meč iz 2015, kad je dobila Hrvatska 3:1. Sada se, međutim, očekuje tvrda partija, sa izglednim šansama da na njoj bude proknjiženo 0-2 gola. Blagu prednost, ipak treba pripisati Hrvatima.
„Verujem u težak meč, koji neće biti rešen u regularnom delu susreta. Zato igram na prelaz X-X“, kaže rukometašica.

Na kraju, recimo još da je Dragana Cvijić, rođena 15. marta 1990. u Beogradu. Na Svetskom prvenstvu 2013, u izboru IHF-a, proglašena je za najboljeg pivotmena. U dosadašnjoj karijeri, igrala je za Crvenu zvezdu, Krim, Budučnost i Vardar. Naravno, njeno ime upisano je i u anale reprezentativne selekcije Srbije. Sa ekipom Budućnosti iz Podgorice, osvojila je EHF Ligu šampiona 2012. godine. Uz reprezentaciju Srbije, stigla je do srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 2013.  godine.

Pre tačke na današnju priču, ostaje nam da sačekamo epilog plemenitih tipovanja, u želji da nastavimo s uspesima koje smo u kompanijskoj akciji širokog srca nizali minulih meseci i godina.

Sport nas je plemenitim tipovima vodio na terene širom sveta, a poslednje veliko odredište beše Mundijal u Rusiji. Orlovi su imali MOZZARTOVIH “Milion razloga za gol”, a Deki Stanković i Saša Ilić veliku kladilačku misiju. S njima smo u ovoj akciji prikupili 2.150.000 DINARA.

Tako smo radili, a da se u isto vreme nismo makli s pozicija koje predviđaju stalnu akciju u misijama “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”… Bili smo na Novom Beogradu, ali u Priboju, dokazavši da je MOZZART ne samo deo naših života, nego i kompanija koja je uvek na pravom mestu, u parvo vreme. Zato neka vas ne začudi ako se i u vašem komšiluku, pojavi nov, umiven tren. Naravno, sve zbog vas, i zbog sporta koga slavimo iz dana u dan.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Dragane Cvijić, dobitak će biti doniran i za Udruženje “Mozak prijateljstva- Obrok ljubavi” u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:00 5613 NOR 1 Rosenborg - Tromso pk 1-1 1,98
Sub 16:00 1 SP Sweden - England kmb 2& 2+ 2,75
Sub 20:00 10 SP Russia - Croatia pk X-X 4,20
Ukupna kvota22,87

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tikettiket u podneDragana Cvijićbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara