Humanitarni tiket u podne: Dragoljub Ljuba Vidačić tipuje za dečaka Bogdana Gicovića – “Podrži život”

Vreme čitanja: 5min | pet. 19.04.19. | 12:00

Košarkaški trener čeka prelaz 1-1 na utakmici Liona i Anžea

Kao što smo i najavili današnji plemeniti kladilac je Dragoljub Vidačić. Ljuba je uspešnu košarkašku karijeru gradio u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Sa večitima je osvojio po dve šampionske titule. Sa Rabotničkim je uzeo makedonski šampionat. Takođe, bio je uspešan u Hemofarmu, Lavovima 063, Vojvodini…

Trenerskim pozivom bavio se u Zvezdi, Vizuri, Vardi, Bosni…Uz  Sretenovića, Đurovića, Matića, Višića, Vukovića jedan je od trenera na YUBAC kampu. Trenutno je trenerski angažovan u Kini i iz mnogoljudne zemlje podržao je MOZZART – ov društveno odgovorni rad.

Izabrane vesti

Iza današnjeg Humanitarnog tiketa u podne stoji Ljuba Vidačić koji je plemeniti listić započeo iz Danske, ODENZE – NORDSJILANDO. Plej – of, 30. kolo, pred koje Odense ima bolji plasman i bodovni skor. Ipak, domaći su u seriji poraza, tri meča, na kojima nisu dali gol. Gosti su imali niz od devet utakmica bez poraza, a u poslednjem kolu su Esbjergu prepustili bodove. Odense ima bolji međusobni skor, 25:9:17.

“Očekujem jedinicu”.

Prelazimo u Belgiju, STANDARD – GENK. Klub iz Liježa ima bolji međusobni odnos, 32:16:20, uz najubedljiviju pobedu od 5:0. Ipak, Standard ima deficit od osam bodova za vodećim Genkom, a seriju od pet pozitivnih rezultata prekinuo je Briž sigurnom pobedom od 4:0. U poslednje dve utakmice Genk je trijumfovao. Timovi su bili efikasni na poslednjim mečevima.

“Da se okušam sa četiri plus”.

U Francuskoj petnaest minuta kasnije od prethodnog duela snage će odmeriti LION – ANŽE. Olimpik je iza PSŽ – a i Lila, a gosti se nadaju da su prebrinuli brige oko opstanka. Lion je sa poslednja tri poraza pokvario utisak dok Anže ima pet remija i pobedu. Istorija kaže, 4:3:2, uz najubedljiviju pobedu Liona od 3:0. Smatramo da Olimpiku neće biti jednostavno da uknjiži tri poena, ali naš dobrotvorni kladilac očekuje sigurne bodove domaćih.

“Prelaz iz jedan u jedan”.

I još jedna jedinica na današnjem plemenitom listiću, a na utakmici Primere, ALAVES – VALJADOLID. Međusobni skor je približan, 10:4:9. Alaves je poražen od Espanjola i Sevilje koja je nanela poraz i Valjadolidu. Gosti su uzeli bod u svom poslednjem duelu. Poslednji okršaj dva rivala pripao je Alavesu sa 1:0.

“Ponovo igram na jedinicu”,zaključio je Ljuba Vidačić kome ovih dana u plemenitom listiću društvo prave Sonja Petrović, Ljubiša Stojanovć, Anto Drobnjak, Nikola Drinčić, Safet Sušić, Slobodan Goračinov, Aleksandra Crvendakić, Kari Pešić

Još da naglasimo da je bivši fudbaler Crvene zvezde Ljubiša Stojanović sastavio prolaznu kombinaciju i postao MOZZART – ov 167. plemeniti dobitnik sa fenomenalnom sumom od 196.600,00 dinara koju je usmerio za Opštu bolnicu u Surdulici. Kad smo kod košarke selektor košarkaške reprezentacije Indije Zoran Višića postao je MOZZART – ov 166. dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Zoran je sjajno prognozirao ishode sve četiri utakmice Lige Evrope i ostvario fantastičan dobitak od 129.000, 00  dinara koje je usmerio ka Savezu udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom.

Ako sad podvučemo crtu naša kompanija je samo u ovoj akciji donirala  12.112.290, 00 dinara! Donacije su otišle su na veliki broj adresa u Srbiji, a ne smemo zaboraviti ni pomoć koja je upućena u Republiku Srpsku.

Sve plemenite kladioce upoznajemo  sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije MOZZART. U javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Očekujemo lepo vreme za nastavak akcije.

Ne sme se zaboraviti ni akcija “Novi dresovi za nove šampione u kojoj MOZZART donira sportsku opremu klubovima iz cele Srbije, BiH…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić i Ljubiša Stojanović Dakle, 37 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZARTOV  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Veoma važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Ljube Vidačića, dobitak će biti doniran i za Zavod za žensku decu i omladinu, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 21:00 4004 ŠPA 1 Alaves - Valladolid ki 1 2,30
Pet 20:45 5005 FRA 1 Olympique Lyon - Angers pk 1-1 1,78
Pet 20:30 1802 BE1PF Standard - Genk ug 4+ 2,10
Pet 18:00 5514 DA1PF Odense - Nordsjaelland ki 1 2,10
Ukupna kvota18,05

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaDragoljub Vidačić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara