Humanitarni tiket u podne: Goran Jevtić tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 5min | sub. 05.05.18. | 11:50

Poznati glumac pokušava sa jedinicom na Spartak iz Moskve!

Dani vikenda su počeli, ali za jednu od mnogobrojnih društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART “Humanitarni tiket u podne” nema predaha.

Kao i obično, danas i sutra, naši poznati gosti će na raspolaganju imati po 10.000 dinara za sastavljanje plemenitog listića. Dobrotvorni kladioci su ponovo glumci, Goran Jevtić, odnosno sutra, Branislav Bane Trifunović.

Izabrane vesti

Goran će potencijalni dobitak usmeriti ka NURDOR-u, a Bane ka fondaciji Podrži život kojima je kompanija MOZZART već pomagala svojim donacijama.

Osim plemenitog tiketa naša kompanija ima niz društveno odgovornih akcija. Poseban odjek izazvala je akcija “100 terena za jednu igru” koja se nastavlja svečanim otvaranjem još dva beogradska terena. Prošlu godinu smo zaključili sa 56 obnovljenih i svečano otvorenih terena.

Još jedna akcija koja je maksimalno zaživela i ostavila veliki odjek u javnosti je “Novi dresovi za nove šampione”. Doniramo dakle i sportsku opremu. Veliki broj sportskih kompleta otišao je za više od pedeset klubova. Uglavnom manje afirmisanih, iz manjih sredina!

Naredna akcija je donacija televizora. Oko 1.000 aparata donirano je bolnicama i školama, poslednjih 400 je usmereno za VMA i ostale vojne zdravstvene ustanove u Srbiji.

Postali smo i generalni sponzori studentskog sporta na BU, što je takođe izazvalo pozitivne reakcije, posebno među beogradskim studentima, sportistima…

Pomažemo fondacije “Podrži život”, “Budi human”, paraolimpijce, košarkaše u zemlji i regionu, što i priliči regionalnom lideru u našoj branši, rukometaše, vaterpoliste, borilačke sportove, subotičku “Kolevku”. Doniramo čačanske klubove Borac i Železničar. Bili smo učesnici akcije “Bitka za bebe”. MOZZART je bolnicama donirao i aparate za ispitivanje sluha kod beba.

U dobrotvornom listiću imali smo ukupno 116 poznatih ličnosti sa dobitnim kombinacijama. Kompanija MOZZART je samo u ovoj akciji na preko 50 adresa donirala ravno  6.664.560,00 dinara.

Goran će pokušati da uveća trenutnu sumu koju je MOZZART donirao.

Prve dve utakmice na plemenitom listiću stižu nam iz Premijer lige, VBA – TOTENHEM odnosno EVERTON – SAUTEMPTON. VBA je fenjeraš i evidentno budući član Čempionšipa. Sparsi imaju želju da se rotiraju sa Liverpulom koji je treći. Domaći imaju po dve pobede i remija na poslednja četiri meča. Totenhem je dobio svoj poslednji duel.

“Verujem da dolazi dvojka koju ću kombinovati sa dva do četiri gola”, kaže za Mozzart Sport glumac Goran Jevtić.

EVERTON – SAUTEMPTON je drugi meč sa Ostrva. Međusobni skor je ujednačen, 15:9:11. Gosti su poslednji okršaj dobili sa 4:1. Domaći su u sredini tabele, a gosti pokušavaju da napuste crvenu zonu. Dobili su i svoj poslednji susret.

Sautemptonu su bodovi neophodni, dupla šansa iks, dva”.

Naš plemeniti kladilac odabrao je još dve utakmice iz evropskih Top liga. Nemačka, RB LAJPCIG – VOLFZBURG. I ovde su gosti u opasnoj zoni, a domaći na poziciji šest koju bi da sačuvaju. RB je poražen u svojim poslednjim duelima što se može konstatovati i za rivala. U prošloj godini su odigrali poslednju utakmicu koja je završena rezultatom 1:1.

“Više verujem u Lajpcig, kec sa tri i više pogodaka”.

Sledeća destinacija, po želji gosta, su Pirineji, BILBAO – BETIS. Klub iz Sevilje bolje je kotiran na tabeli. Atletik se obezbedio. Istorija okršaja dva tima nam neće puno pomoći, 15:15:14. Atletik je slavio nad Betisom i u poslednja dva meča.

“Očekujem golove i pokušavam sa igrom gol, gol”.

Austrija kao naredna država, a meč između AUSTRIJE i ADMIRE. Tim iz Beča ima deficit od deset bodova u odnosu na rivala. Takođe, i poslednja tri poraza. Admira je u svom poslednjem duelu slavila sa 4:2. Dobila je i Austriju sa 2:1 krajem februara.

“Biće pogodaka, tri plus”.

Sad smo u Portugaliji, Druga liga, AKADEMIKA – PIEDADE. Domaći bi da se vrate u elitni rang. I gostima su poeni potrebni mada rivalima iz crvene zone beže četiri boda. Akademika je u pozitivnom nizu sa četiri pobede.

“Da se okušam sa prelazom iz jedan u jedan”.

I dobrotvorni tiket za danas koji je sastavio glumac Goran Jevtić zaključujemo utakmicom koja dolazi iz Rusije, SPARTAK – ROSTOV. Moskovljani su se lepo složili, drže prva tri mesta, a Spartak je drugoplasirani tim. I Rostovu su bodovi neophodni. Ipak, favorit je više nego očigledan, mada su u svojoj poslednjoj utakmici klubovi podelili bodove.

“Čista jedinica”, konstatuje Jevtić o kome dodajemo.

Goran je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac. Dobitnik je prestižnih nagrada “Miloš Žutić”, “Ljubinka Bobić”…Igra u JDP, Ateljeu 212, pozorištu “Duško Radović”…Sjajne role ostvario je u filmovima “Mi nismo anđeli”, “Sveti Georgije ubiva aždahu”, “Parada”…

Napominjemo da su učešće u dobrotvornom listiću uzele i naše omiljene poznate ličnosti, između ostalih: Jelisaveta Orašanin,  Anja Alač, Vesne Čipčić, Milorad Miki Damjanović,  Danica Ristovski, Laza Ristovski, Danica Maksimović, Tanja Bošković, Predrag Ejdus, Vlada Dragutinović, Bojana Ordinačev, Dušan Alimpijević, Vanja Marinković, Arno Gujon, Halid Bešlić, Damir Mulaomerović, Tanja Petrović, Bogdan Bogdanović, Nataša Kovačević, Slađan Stojković, Miloš Samolov, Vesa Petrović, Tihomir Stanić, Ognjen Aškrabić, Isidora Minić, Snežana Dakić, Aramis Naglić, Slavko Beleslin, Milica Mihajlović, Stefan Jović, Zoran Gajić, Neša Galija, Duško Savanović, Tanja Peternek Aleksić, Zoran Čutura, Milan Mačvan, Vule Avdalović, Saša Danilović, Olja Bećković, Branko Cvejić, Vujadin Savić, Dragoslav Šekularac, Andjelka Prpić.. Žarko Stepanov, Dušica Novaković, Milan Antonić, Dragan Vujić, Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlija, Aleksandar Dunić,  Milena Živanović, Milena Vasić, Nela Mihailović, Dragan Bjelogrlić, Iskra Brajović, Milica Milša, Rada Manojlović, Milenko Tepić, Uroš Đurđević, Mihailo i Đorđije Pavićević, Nedžad Osmankač, Peđa Milinković, Marin Sedlaček, Milutin Mrkonjić, Vladislav Jovanović, Jelena Milovanović, Milica Mandić, Aleksandar Radojičić Balerina, Srđan Vasiljević, Ljiljana Dragutinović, Luna Lu, Slobodan Maletić, Jelena Gavrilović, Feđa Stojanović, Ostoja Mijailović, Srđan Predojević, Mihovil Nakić, Miša Janketić, Ana Kokić, Ivan Gavrilović, Peca Ejdus, Bogdan Bogdanović, Nataša Kovačević...ovde nije kraj poznatima koji su učestvovali u Humanitarnom tiketu u podne.

I da  Vas podsetimo da donacije u Humanitarnom tiketu u podne idu i u Republiku Srpsku…

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Gorana Jevtića dobitak će biti doniran i za Humanitarnu organizaciju Partner u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:30 3307 AUT 1 Austria Vienna - Admira ug 3+ 1,35
Sub 16:00 2022 ENG 1 WBA - Tottenham kmb 2&2-4 1,85
Sub 18:30 2023 ENG 1 Everton - Southampton ds X2 1,39
Sub 15:30 3020 NEM 1 RB Leipzig - Wolfsburg kmb 1&3+ 2,15
Sub 17:00 4122 POR 2 Academica - Piedade pk 1-1 1,82
Sub 18:00 4312 RUS 1 Spartak Moscow - Rostov ki 1 1,50
Sub 16:15 4020 ŠPA 1 Ath.Bilbao - Betis tgg gg 1,65
Ukupna kvota33,62

* Kvote su podložne promenama


tagovi

humanitarni tiketbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara